Advokatfirmaet Linda Andersen

Du skal ikke gå på kompromis. Vi rådgiver dig igennem hele processen. Få professionel rådgivning til ægtepagt kun kr. 2.500,- inkl. moms.

Erfaren advokat med mere end 20 års erfaring – din garanti for kvalitet.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen håndterer vi jeres sag hurtigt, og sikrer jer gensidig tryghed.

Ægtepagt

En ægtepagt er en skriftlig aftale mellem to ægtefæller. Denne form for aftale er relevant, hvis I ikke ønsker formuefællesskab, som man ellers automatisk indvirker i ved indgåelse af et ægteskab. Der er flere måder at oprette en ægtepagt på, afhængigt af hvordan I ønsker det.

Hvornår bør man oprette ægtepagt?

Hvis en ægtepagt ønskes, anbefales det, at I opretter den allerede når I planlægger jeres forestående bryllup. En ægtepagt er relevant, hvis I ikke ønsker at dele jeres samlede formue ligeligt i tilfælde af skilsmisse og/eller død.

I en ægtepagt tager I stilling til, om der skal gælde særeje for hele eller dele af jeres samlede formue. I kan også bruge denne type dokument til at dele jeres pension ligeligt i tilfælde af skilsmisse. Uden en ægtepagt er pension altid særeje. Med andre ord kan pagten bruge til både at sikre sig selv og hinanden.

Ægtepagt med fuldstændigt særeje

Man skelner mellem to former for ægtepagt. Den første er ægtepagt med fuldstændigt særeje. Det er denne form, I skal benytte, hvis I ønsker, at særeje skal gælde ved både skilsmisse og død. I vil som ægtefæller stadig arve fra hinanden, men med fuldt særeje vil øvrige arvinger blive tilgodeset før ægtefællen.

Ægtepagt med skilsmissesæreje

Den anden form for ægtepagt er ægtepagt med skilsmisseeje. Her gælder særeje kun ved skilsmisse. Ved tilfælde af død vil den længstlevende arve som lovgivningen ellers foreskriver for ægtefæller. Denne ægtepagtsform er eksempelvis gavnlig, hvis den ene ægtefælle har en større formue end den anden, og I ikke ønsker at splitte ligeligt ved skilsmisse.

Hvad kan være særeje?

I vælger selv, hvad der skal betragtes som særeje. Nogle vælger at særeje skal gælde alle erhvervede ejendele fra både før og efter, I er blevet gift.

Andre vælger, at det kun er hvad der er erhvervet før I blev gift, som betragtes som særeje. Det er også muligt at vælge, at bestemte ejendele eller beløb skal være særeje.

Lad os komme i gang i dag

Ønsker I at få oprettet en ægtepagt. Så tag fat i os i dag. Vi sørger for hurtig udarbejdelse og håndtering, samt et topprofessionelt serviceniveau. I er velkomne til at kontakte os på telefon: 70 20 28 06 eller ved at sende en mail til la@advla.dk.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen håndterer vi jeres sag hurtigt, og sikrer jer gensidig tryghed.

Vi sidder klar med hurtig og professionel hjælp.

Kontakt os i dag for en gratis og uforpligtende samtale omkring jeres behov.

Kontakt os her

Linda Andersen

Indehaver og advokat

la@advla.dk

Mona Andersen

Sagsbehandler

ma@advla.dk

Nana Andersen

Daglig leder

na@advla.dk

Klara Andersen

Piccoline

ka@advla.dk

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.