Advokatfirmaet Linda Andersen

Ægtepagt, kr. 3.500,00

Vi er et veletableret advokatfirma som har eksisteret i mere end 12 år hvor samme team  har håndteret mere end 18.000 sager. Det taler for sig selv.

Advokatfirmaet Linda Andersen

Specialister i familie - arveret

Med en erfaren advokat ved din side sikrer du dig en fagkyndig rådgiver som fuldt ud forstår de juridiske begreber og aspekter i din sag. Uddannet advokat og ejendomsmægler og medlem af advokatsamfundet – din sikkerhed for kvalitet.

Advokatrådgivning til din ægtepagt

Økonomiske aftaler mellem ægtefæller kan alene indgås i en ægtepagt som skal tinglyses i Personbogen for at have gyldighed. Få lavet din ægtepagt af erfaren advokat.

Ægtefælleskiftelovgivningen er et særdeles kompliceret område – advokater er uddannet til at læse, og ikke mindst forstå, lovregler. Vi har mange års erfaring og forstår lovgivningen til fulde. Lad os lave din ægtepagt.

Når man gifter sig, bliver alt, hvad man ejer, og alt, hvad man under ægteskabet erhverver, automatisk til delingsformue men mindre man laver en ægtepagt. Det er uden betydning, om værdierne stammer fra lønindkomst, værdistigninger, formueafkast eller gevinster. 

Der findes flere typer af særeje, og vi ved, at det kan lyde kompliceret. Det er det også – men vi har kompetencerne til at gøre det simpelt for dig.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen får du:

Pas på med skabeloner og ufaglært bistand - det kan gøre mere skade end gavn.

Der er mange muligheder for enten at finde en skabelon til en ægtepagt på internettet eller mulighed for at udfylde en standardformular. Din ægtepagt er hverken en skabelon eller standard. Din ægtepagt af din sikring af din økonomiske formue.

Det er netop rådgivningen og de konkrete tilpasninger, som man foretager i ægtepagten, som er det vigtigste. Her er en god drøftelse af den enkeltes konkrete situation og rådgivning afgørende.

Ægtefælleskifteloven, dens forarbejder og dermed hensigten med loven, er kompliceret læsning. De mange forskelige bestemmelser i lovgivningen skal lovfortolkes hvilket kræver uddannelse, faglighed og erfaring. Har man ikke denne erfaring med at fortolke og forstå lovregler bliver risikoen, at ægtepagten pludselig får et andet indhold end ønsket.

Når du skal have lavet en ægtepagt gå derfor til en advokat.

Kontakt os i dag for en drøftelse af din ægtepagt som passer på din konkrete situation.  

Kontakt os her

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Linda Andersen

Advokat

la@advla.dk

Mona Andersen

Sagsbehandler

ma@advla.dk

Nana Andersen

Daglig leder

na@advla.dk

Tina Behrend

Advokatsekretær

tb@advla.dk

Klara Andersen

Studerende

adm@advla.dk

Anna Khodjayan

Studerende

adm@advla.dk

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.

Ægtepagt, kr. 3.500,-

Få en uforpligtende snak med en af vores dygtige og kvalificerede medarbejdere.

Er du i tvivl - kontakt os her. Du er også velkommen til at ringe på 70202806

Vi har skrevet nogle af de begreber og spørgsmål som er de mest almindelige forekommende.

Ægtepagt

En ægtepagt er en skriftlig aftale mellem to ægtefæller. Denne form for aftale er relevant, hvis I ikke ønsker formuefællesskab, som man ellers automatisk indvirker i ved indgåelse af et ægteskab. Der er flere måder at oprette en ægtepagt på, afhængigt af hvordan I ønsker det.

Hvis en ægtepagt ønskes, anbefales det, at I opretter den allerede når I planlægger jeres forestående bryllup. En ægtepagt er relevant, hvis I ikke ønsker at dele jeres samlede formue ligeligt i tilfælde af skilsmisse og/eller død.

I en ægtepagt tager I stilling til, om der skal gælde særeje for hele eller dele af jeres samlede formue. I kan også bruge denne type dokument til at dele jeres pension ligeligt i tilfælde af skilsmisse. Uden en ægtepagt er pension altid særeje. Med andre ord kan pagten bruge til både at sikre sig selv og hinanden.

Ægtepagt med fuldstændigt særeje

Fuldstændig særeje, hvis I ønsker, at særeje skal gælde ved både skilsmisse og død. I vil som ægtefæller stadig arve fra hinanden, men med fuldt særeje vil øvrige arvinger blive tilgodeset før ægtefællen.

Ægtepagt med skilsmissesæreje

Her gælder særeje kun ved skilsmisse. Ved tilfælde af død vil den længstlevende arve som lovgivningen ellers foreskriver for ægtefæller. Denne ægtepagtsform er eksempelvis gavnlig, hvis den ene ægtefælle har en større formue end den anden, og I ikke ønsker at splitte ligeligt ved skilsmisse.

Hvad kan være særeje?

I vælger selv, hvad der skal betragtes som særeje. Nogle vælger at særeje skal gælde alle erhvervede ejendele fra både før og efter, I er blevet gift.

Andre vælger, at det kun er hvad der er erhvervet før I blev gift, som betragtes som særeje. Det er også muligt at vælge, at bestemte ejendele eller beløb skal være særeje.

Lad os komme i gang i dag

Ønsker I at få oprettet en ægtepagt. Så tag fat i os i dag. Vi sørger for hurtig udarbejdelse og håndtering, samt et topprofessionelt serviceniveau. I er velkomne til at kontakte os på telefon: 70 20 28 06 eller ved at sende en mail til la@advla.dk.
0

Gennemførte bolighandler

0 år

Advokatfirmaet Linda Andersen har eksisteret i

0

Tilfredse klienter