Advokatfirmaet Linda Andersen

Almindelig fri handel

Anden overdragelse

For eksempel overdragelse mellem samlevere eller familie

Overdragelse mellem andre interesse forbundne parter

Bemærk!

Vær opmærksom på, at såfremt der alene handles en andel af ejendommen, fx i forbindelse med samlivsophævelse, hvor den ene part skal overtage den fælles ejendom, så beregnes afgiften naturligvis alene af den andel, der overdrages. Det drejer sig typisk om 50 % af ejendommen og dermed er beregningsgrundlaget kun 50 % af 85 % af den offentlige vurdering eller overdragelsessummen såfremt denne er højest.

Reglerne om betaling af tinglysningsafgift

Såfremt ejendomshandlen foregår i almindelig fri handel betales 0,6 % af købesummen (oprundet til nærmeste 100) + 1.850 kr. i tinglysningsafgift.

Hvis ejerskiftet ikke er sket som almindelig fri handel skal der betales variabel tinglysningsafgift af den højeste af enten ejendomsværdien eller købesummen.

Hvis ejendomshandlen foregår mellem familie anvendes der dog alene 85 % af ejendomsvurderingen eller købesummen – den højeste af disse to.

For yderligere oplysninger om ændringerne skal du kontakte SKAT.

Send os gerne en mail med beskrivelse af din sag, således kan vi beregne den helt konkrete afgift på netop din handel/overdragelse.

Hvis du ønsker, at vi giver dig et opkald, udfyld blot formularen, og du vil hurtigst muligt blive kontaktet.

Kontakt os her

Senior-advocate

Linda Andersen

Advokat og ejendomsmægler

la@advla.dk - 31531150

Mona Andersen

Juridisk sagsbehandler

ma@advla.dk - 31587490

Nana Andersen

Daglig leder og køberrådgiver

na@advla.dk- 28439800

Klara Andersen

Sagsbehandler

ka@advla.dk - 26354200

Anna Khodjayan

Sagsbehandler

adm@advla.dk - 31531150

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.