Advokatfirmaet Linda Andersen

Vi er et veletableret advokatfirma som har eksisteret i mere end 12 år hvor samme team  har håndteret mere end 18.000 sager. Det taler for sig selv.

Køberrådgivning og berigtigelse

Berigtigelse - Skøde og refusionsopgørelse

Bolighandel, formue og arv

Skøde ved ejendomshandel

Skøde ved privat/ familiehandel

Skilsmisseskøde inkl. rådgivning

Det siger vores tidligere klienter

Trust

Erfaring, uddannelse og faglighed sikrer kvalitet.

Som advokater er vi, modsat jurister og andre rådgivere, underlagt nogle helt særlige lovmæssige krav omkring forsikring og ansvar, hvilket giver en særlig beskyttelse for dig som klient. 

Med en erfaren advokat ved din side sikrer du dig en fagkyndig rådgiver som fuldt ud forstår de juridiske begreber og aspekter i din sag.

Uddannet advokat og ejendomsmægler og medlem af advokatsamfundet – din sikkerhed for kvalitet.

Hvorfor har du brug for en boligadvokat?

Som din boligadvokat sikrer vi, at du får en fejlfri behandling af din ejendomshandel. 

At købe en bolig er en af de store beslutninger i livet. Det er en stor økonomisk investering, og processen kan være kompliceret og overvældende. Det er her, vi kommer ind i billedet. Hos Advokatfirmaet Linda Andersen har vi stor erfaring med rådgivning og hjælper med alle aspekter af bolighandlen. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af ydelser og produkter, herunder køberrådgivning, berigtigelse og skødeskrivning. Vi har et team af erfarne køberrådgivere, der er dedikeret til at gøre dit boligkøb så problemfrit og stressfrit som muligt.

Kontakt os med det samme og kom godt i gang med din sag.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen er du sikret:

Med rådgivning hos en advokat og ejendomsmægler der er særlig specialiseret i bolighandel er du sikker på, at få den bedste køberoplevelse.  

Kontakt os for en gratis uforpligtende samtale.
Senior-advocate

Linda Andersen

Advokat og ejendomsmægler

la@advla.dk - 31531150

Mona Andersen

Juridisk sagsbehandler

ma@advla.dk - 31587490

Nana Andersen

Daglig leder og køberrådgiver

na@advla.dk- 28439800

Klara Andersen

Sagsbehandler

ka@advla.dk - 26354200

Anna Khodjayan

Sagsbehandler

adm@advla.dk - 31531150

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.

Hvorfor snyde dig selv?

Få en uforpligtende snak med en af vores dygtige og kvalificerede medarbejdere.

Er du i tvivl - kontakt os her. Du er også velkommen til at ringe på 70202806

Vi hjælper dig med din bolighandel eller huskøb

At købe en bolig er en af de store beslutninger i livet. Det er en stor økonomisk investering, og processen kan være kompliceret og overvældende. Det er her, vi kommer ind i billedet. Hos Advokatfirmaet Linda Andersen har vi stor erfaring med rådgivning og hjælper med alle aspekter af bolighandlen.

Vi tilbyder et bredt udvalg af ydelser og produkter, herunder køberrådgivning, berigtigelse og skødeskrivning. Vi har et team af erfarne køberrådgivere, der er dedikeret til at gøre dit boligkøb så problemfrit og stressfrit som muligt.

Huskøb og fast ejendom

Når du skal foretage et huskøb, er der mange ting at overveje. Det kan være svært at gøre det hele på egen hånd. Derfor er vores rådgivere her for at hjælpe dig. Vi har hjulpet tusindevis af købere med at komme trygt og sikkert gennem deres bolighandel ved boligrådgivning og berigtigelse af handlen.

Vi forstår alt det praktiske i forbindelse med huskøb af fast ejendom. Vi er her for at gøre processen så simpel og let som muligt for dig, så du kan fokusere på at finde dit drømmehjem.

Køb af sommerhus.

Hvis du overvejer at købe et sommerhus eller en fritidsbolig, så skal du være opmærksom på forhold i købsaftalen på samme måde, som køb af et hus. Du skal sikre dig, at du er beskyttet mod skjulte betingelser og forhold – det kan være svært.

Det er her Linda Andersen, der er advokat med speciale i ejendomsret, kommer ind i billedet. Hun sørger for, at du forstår alle de juridiske forhold i forbindelse med købet, så du kan undgå overraskelser senere hen. Med sine mange års erfaring og ekspertise er hun den perfekte person til at hjælpe dig med at navigere i den ofte komplicerede verden af ejendomsret. Så hvis du overvejer at købe et sommerhus, bør du kontakte Advokatfirmaet Linda Andersen. 

Nybyggeri og projektsalg.

Det kan være en stor investering at købe et nybyggeri eller et projektsalg. Du vil gerne være sikker på, at du får mest muligt for pengene, og at processen forløber gnidningsfrit. Med vores team af eksperter guider vi dig gennem hvert eneste trin i processen, så du kan foretage det bedst mulige køb. Vi har stor erfaring inden for nybyggeri og projektsalg og vil arbejde utrætteligt for at skaffe dig den bedst mulige handel af nybyggeriet eller projektsalget.

Andelsboligkøb.

Når du køber en andelsbolig, køber du ikke bare en bolig – du køber en del af et fællesskab. Og ligesom i ethvert andet fællesskab er der regler og bestemmelser, som du skal følge. Derfor er det vigtigt at rådføre dig med en boligadvokat, inden du foretager dit køb.

I vores firma har vi erfarne advokater, som kan hjælpe dig med at navigere i processen ved andelsboligkøb. Vi sørger for, at du forstår alle de regler og bestemmelser, der er involveret, og vi hjælper dig med at beskytte dine interesser under hele processen.

Privat hushandel.

Ønsker du at foretage en privat hushandel uden ejendomsmægler? Vores team kan hjælpe dig med alle aspekter af processen, herunder indhentning af relevante og nødvendige dokumenter, bilag og udarbejdelse af købsaftalen – dette kan også være hushandel mellem familiemedlemmer. Vi sørger for, at alt er i orden, og vi er med dig hele vejen til nøgleoverdragelse.  

Boligsalg.

Vil du sælge din bolig uden en ejendomsmægler? Vi kan hjælpe dig med papirarbejdet, og hjælpe dig med det juridiske arbejde og sikre, at lovgivningen overholdes. Vi kender alle detaljerne i forbindelse med salget, så du kan være sikker på, at der bliver taget hånd om alt.