70 20 28 06

Sælgerberigtigelse

Få udarbejdet en berigtigelse for 2.995,00 kr. inkl. moms

  • Over 20 års erfaring
  • Kun 2.995 kr. inkl. moms
  • Professionel og hurtig sagsbehandling

Sælgerberigtigelse - kr. 2.995,-

Vi tager os blandt andet af:

  • Udarbejdelse af skøde
  • Tinglysning af skøde
  • Korrespondance med mægler, dit pengeinstitut og købers pengeinstitut samt købers advokat
  • Udarbejdelse af refusionsopgørelse
  • Indhentelse af købers godkendelse af refusionsopgørelsen
  • Frigivelse af købesummen til dig ved anmærkningsfrit skøde
  • Afslutning af handlen

Vores honorar for berigtigelse udgør kun kr. 2.995,00 inkl. moms.

Kontakt os i dag.

 

 

Berigtigelse af en ejendomshandel er et sidste tjek for, at alle dele af handlen er gennemført i overensstemmelse med de aftalte vilkår. Med en berigtigelse fra os er du garanteret en grundig og sikker behandling af erfarne, professionelle fagfolk.

Vi har det juridiske overblik, som der skal til og sørger for, at enhver del af handlen gennemføres fejlfrit. Vi er beliggende i København, men vi kan udarbejde din berigtigelse digitalt uanset hvor i landet din ejendom sælges. 

Kontakt os med det samme eller tjek vores TrustPilot-anmeldelser for at se, hvad tidligere kunder siger om os.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag — enten ved at benytte kontaktformularen her på siden, eller ved at give os et kald på telefon: 70 20 28 06. Har du nogle spørgsmål i forbindelse med udarbejdelsen af berigtigelsen, så hører vi også meget gerne fra dig.

Hvem står for sælgerberigtigelsen?

Sælgerberigtigelse – hvis sælger står for berigtigelsen
Almindeligvis er det køber, der står for berigtigelsen. Dog har det inden for de sidste par år ændret sig til, at det oftere og oftere er sælger, der står for denne del – derfor kaldes det ofte sælgerberigtigelse.

Mange sælgere tror derfor, at de er forpligtede til at stå for berigtigelsen. Og da sælger i forvejen har indgået kontrakt med ejendomsmægler, ender det ofte med, at mægler også udfører dette stykke arbejde – ofte til en pris på mellem 5.000 og 8.000 kroner for en sælgerberigtigelse.

 

Men berigtigelse er en separat ydelse, der ikke har noget med salær til ejendomsmægler at gøre. Det står dig derfor frit for, om du vil takke nej til tilbuddet om at lade ejendomsmægler stå for berigtigelsen og i stedet vælge en anden sagsbehandler, mægler, jurist, boligadvokat eller advokat til at stå for denne del af processen.

Hvis det står i din aftale, at du som sælger skal stå for berigtigelsen, kan du derfor vælge at lade os stå for sælgerberigtigelsen. Vores honorar er kr. 2.995,00.

Trustpilot