70 20 28 06

Auktionsskøde

Udarbejdelse af auktionsskøde for 2.795,00 kr. inkl. moms

  • Over 20 års erfaring
  • Kun 2.795 kr. inkl. moms
  • Professionel og hurtig sagsbehandling

Udarbejdelse og tinglysning af auktionsskøde kr. 2.795,-

Vi tager os blandt andet af:

  • Udarbejdelse af auktionsskøde
  • Tinglysning af auktionsskøde
  • Aflysning af pantehæftelserne

Vores honorar for tinglysning af auktionsskøde udgør kun kr. 2.795,00 inkl. moms.

Har du vundet en bolig eller anden ejendom via auktion? Så skal du huske at få udstedt et auktionsskøde som bevis på, at du er den nye, retmæssige ejer af boet. Lad os hjælpe dig med den afsluttende del af din købsproces ved at sørge for udarbejdelsen af auktionsskødet. Med os ved roret tør vi garantere, at alle processer vil forløbe som de skal.

Skal du tillige videresælge en ejendom erhvervet ved tvangsauktion, kan vi naturligvis også være behjælpelige med transportskøde. Kontakt os i dag og hør mere.

Hvad er et auktionsskøde?

Et auktionsskøde er nogenlunde det samme som et almindeligt skøde. Det, som adskiller auktionsskøde fra øvrige skøder, er at et auktionsskøde naturligvis kun bruges, hvis en bolig har været på tvangsauktion og er blevet solgt herigennem.

Har du købt en bolig på auktion, skal du altså bruge et auktionsskøde, som skal tinglyses, hvorved du vil stå skrevet som boligens retmæssige ejer. Et auktionsskøde udstedes af fogedretten.

Når du bestiller udarbejdelse og håndtering af et auktionsskøde gennem os, lover vi en nem, hurtig og professionel proces. Du kan desuden altid regne med, at vi tager os af;

  • Korrespondance med fogedretten, pengeinstitutter, pant-, udlægshavere m.v
  • Udarbejdelse af auktionsskøde
  • Tinglysning af auktionsskøde

Hvordan tinglyses auktionsskøde?

Et auktionsskøde tinglyses på akkurat samme måde som ethvert andet skøde. Når du benytter os til håndtering af dit auktionsskøde, sørger vi selvsagt også for tinglysningen heraf. Tinglysning er en digital proces, hvorved dit auktionsskøde indskrives i Tingbogen.

Alle med et NemID kan i realiteten tilgå Tingbogen, men det er værd at overveje, om man har de juridiske forudsætninger for selv at tinglyse sit auktionsskøde. Netop derfor er der mange som vælger at samarbejde med en sagsbehandler, som eksempelvis os, der har den fornødne juridiske viden og tilmed mange års erfaring i udarbejdelse og tinglysning af auktionsskøder.

Ved tinglysning af auktionsskødet betales en afgift på 1.750,00 + 0,6 % af auktionsbuddet.

Derfor er juridisk hjælp en god idé
Ved køb af bolig på auktion er der mange ting at holde styr på ─ og som køber er det din pligt, at de formelle krav overholdes. Vi hjælper dig med hele processen, så du er sikker på, at alt forløber, som det skal.

Først og fremmest er det din forpligtelse at indgive begæring til Fogedretten om at få udstedt et auktionsskøde. Her skal du kunne dokumentere, at alle vilkår ved auktionen er overholdt og at alle berettigede har modtaget betaling ved købet. Du skal ligeledes have samtykkeerklæring fra de berettigede, før et auktionsskøde kan udstedes. Kontakt os i dag og hør mere.

Herefter skal et auktionsskøde tinglyses, hvor der i denne forbindelse skal betales tinglysnings- og auktionsafgift. Det er ligeledes din forpligtelse at få slettet udækkede hæftelser.

Er en rådgiver altid nødvendigt ved håndtering af auktionsskøde?
Der er intet lovmæssigt krav om, at køberen på en tvangsauktion skal være repræsenteret af en advokat eller anden form for rådgiver. Det anbefales dog ofte, da der er en masse regler og procedurer på området, som skal overholdes, før auktionsskødet kan udstedes.

 

Der er desuden også en del lovkrav til selve auktionens forløb, eksempelvis med sikkerhedsstillelse. Derfor er udgiften til os som regel godt givet ud. Vi sørger for, at du nemt og professionelt får udarbejdet et auktionsskøde og slipper for lovgivningsmæssige problemer.

Har du nogle spørgsmål?
Har du nogle spørgsmål i forbindelse med auktionsskøde? Så kontakt os endelig i dag. Vi er en erfaren virksomhed med over 20 års erfaring i blandt andet auktionsskøder. Kontakt os gerne i dag på telefon 70 20 28 06.

Trustpilot