70 20 28 06

Tinglysning af skøde

Dit offentlige dokument hvorved ejendomsretten af fast ejendom overdrages fra sælger til køber

  • Over 20 års erfaring
  • Kun 2.295 kr. inkl. moms
  • Professionel og hurtig sagsbehandling

Tinglysning af skøde kr. 2.295,-

Vi tager os blandt andet af:

  • Udarbejdelse af skøde
  • Tinglysning af skøde
  • Korrespondance med købers og sælgers pengeinstitut
  • Frigivelse af købesummen til sælger ved anmærkningsfrit skøde
  • Afslutning af handlen

Vores honorar for tinglysning af skøde udgør kun kr. 2.295,00 inkl. moms.

Kontakt os i dag.

Har du besluttet dig for at købe lejlighed eller hus? Vi hjælper med udarbejdelse og tinglysning af skøde i forbindelse med din bolighandel. Vi holder overblikket under hele processen og tager os af korrespondancen mellem både parter samt køber og sælgers pengeinstitutter.

Vi sikrer dig en effektiv og professionel sagsgang i forbindelse med udarbejdelse og tinglysning af dit skøde.

Skal vi hjælpe dig med udarbejdelse og tinglysning af skøde? Så giv os et kald på 70 20 28 06

 

Ejendomstyper

Skøde til hus
Den mest udbredte form for ejerbolig i Danmark er enfamiliehus. Det er typisk parcelhuse, villaer eller rækkehuse, hvor man køber hele den private grund, der hører til huset.

Ved overdragelsen af boligen skal der udarbejdes et skøde, der bekræfter, hvem den nye ejer af den private grund er. Det er også sådan du kan bevise, at det er dig, der har ejendomsret over boligen.

Om det er første gang, du flytter i hus, eller om du har prøvet det før, kan du trygt overlade opgaven til os. Vi har mange års erfaring med udarbejdelse og tinglysning af skøder.

Skøde til ejerlejlighed
Når du investerer i en ejerlejlighed, køber du en lejlighed i en selvstændig ejendom.

Samtidig køber du en andel i ejendommen og den tilhørende grund. Alle, der ejer en lejlighed i samme ejendom, er medlem af ejerforeningen. Her er man i fællesskab ansvarlig for vedligeholdelse af ejendommen, herunder havearbejde og renovering.

Ved køb eller salg af ejerlejlighed, skal der på samme måde udarbejdes et skøde, der juridisk fastsætter, hvem ejeren af den faste ejendom er. Vi hjælper dig med både udarbejdelse og tinglysning, så du trygt kan fokusere på de andre dele af processen.

Skøde til fritidsbolig
En fritidsbolig er en privat bolig, som man i begrænsede perioder opholder sig i. Det kan eksempelvis være en feriebolig eller sommerhus.

Ferieboligens indretning vil ofte bære præg af, at boligen kun er beregnet til kortere ophold, og rummene vil typisk være mindre. Mange udlejer deres feriebolig et begrænset antal uger om året.

Du skal på samme måde have udarbejdet og tinglyst et skøde til din fritidsbolig, så du sikrer dig, at den retmæssige ejer af sommerhuset eller ferieboligen registreres.

Skøde til ideel anpart
Ideelle anparter kaldes ofte tofamiliehuse og er typisk villalejligheder, hvor to familier bor i hver deres del af en selvstændig fast ejendom.

Boligen erhverves i sameje sammen med en eller flere andre købere. Hver køber tildeles en særlig brugsret til en bestemt lejlighed samt en andel af bygning, fællesarealer og grund.

Ideelle anparter har en del til fælles med ejerlejligheder, fordi begge typer bolig er baseret på konceptet omkring bofællesskab.

Skødet til ideelle anparter skal på samme måde tinglyses og registreres i tingbogen.

Skøde til forældrekøb
Mange forældre vælger at investere i en bolig, som de lejer ud til deres børn.

Udover de skattemæssige fordele ved forældrekøb er renten ofte væsentligt lavere. Desuden undgår man at bevæge sig ud på et vanskeligt lejeboligmarked, hvor der kan være rift om boligerne med studievenlig husleje.

Forældrekøb kan sikre en lav husleje under studietiden, og senere har forældrene mulighed for at sælge boligen videre til barnet – en god investering på sigt.

Ligesom ved køb af en almindelig ejerlejlighed, skal der ved forældrekøb udarbejdes et skøde – både når lejligheden købes og hvis forældrene senere ønsker at overdrage boligen til deres barn.

 

Hvad med andelsbolig og kolonihavehus?
Køb af andelsbolig kræver ikke, at man laver et skøde. Udover købsaftalen, som beskriver aftalen mellem køber og sælger, kan der udstedes et andelsbevis. Andelsbeviset udformes af andelsboligforeningens bestyrelse og dokumenterer brugsretten til andelsboligen.

Når du køber en kolonihave, er det ikke særlig tit, der laves et skøde. Ofte vil man nøjes med en overdragelsesaftale. Dog er det en god idé at sikre sig, at der i forvejen ikke er registreret en ejer af kolonihavehuset i tingbogen. I så fald vil det være nødvendigt at tinglyse det nye ejerforhold.

Processen
Vi har mange års erfaring, og du kan trygt overlade processen med udarbejdelse og tinglysning af skøde til os. Vi sørger for, at alt foregår gnidningsfrit, så du som part i en bolighandel ikke også skal bekymre dig om skødet.

Vi har udviklet en proces, der sikrer at dine juridiske dokumenter bliver behandlet professionelt og korrekt.

Klik her for at læse mere om processen.

Pris
Prisen for udarbejdelse og tinglysning af skøde koster 2.295 kr. inkl. moms. Prisen er fast, for at det skal være nemt for dig.

Hvis du vælger os til at udarbejde dit skøde til privat handel, vil prisen dække honorarer og tingslysningsafgift til staten.

Ofte stillede spørgsmål
Vi har mere end 20 års erfaring, og gennem tiden har vi besvaret mange spørgsmål angående udarbejdelse og tinglysning af skøde.

Derfor har vi lavet en oversigt over de oftest stillede spørgsmål. Hvis du stadig ikke har fået svar, er du mere end velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Vi har erfaring på begge sider af bordet
Advokatfirmaet Linda Andersen. (Tidligere kaldt DitSkøde) blev stiftet i 2012 af Linda Andersen, som både er uddannet jurist og ejendomsmægler. Vi har derfor en privilegeret indsigt i både køber, sælger og mæglers position, når et skøde skal udarbejdes og tinglyses.

Skal vi hjælpe dig med udarbejdelse og tinglysning af skøde? Så giv os et kald på telefon: 70 88 16 87.

Trustpilot