Advokatfirmaet Linda Andersen

Du skal ikke gå på kompromis. Vi rådgiver dig igennem hele processen. Få professionel hjælp til fremtidsfuldmagt til kun kr. 1.500,- inkl. moms.

Erfaren advokat med mere end 20 års erfaring – din garanti for kvalitet.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen håndterer vi jeres sag hurtigt, og sikrer jer gensidig tryghed.

Fremtidsfuldmagt

Hvis du en dag ikke er i stand til træffe egne beslutninger, hvem skal så gøre det for dig? Det kan du sikre selvbestemmelse over ved at oprette en fremtidsfuldmagt. Med en fremtidsfuldmagt, sørger du for, at kun folk du stoler på og selv har valgt kan træffe beslutninger for dig, hvis du ikke selv kan.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen har vi over 10 års erfaring med udarbejdelse og håndtering af juridiske dokumenter, såsom fremtidsfuldmagter. Vi sørger for nem og bekvem proces, og du kan have fuldmagten i hånden inden for tre dage. Kontakt og tag stilling i dag.

Hvornår er en fremtidsfuldmagt relevant?

Livet kan gå mange veje, og vi er desværre ikke altid herre over vores fremtid. Med en fremtidsfuldmagt kan du dog være herre over, hvem der skal varetage dine interesser, hvis ikke det er muligt for dig. Det vil være relevant, hvis du eksempelvis rammes af akut sygdom eller demens. I fremtidsfuldmagten vælger du den person, der i kritiske situationer bedst kan træffe valg på vegne af dig. Du vælger også i hvilket omfang, personen skal kunne tage beslutninger. Du kan vælge, at en fremtidsfuldmagt alene skal vedrøre økonomiske dispositioner eller alle dispositioner.

Hvem kan stå i min fremtidsfuldmagt?

Der er få krav til, hvem du kan gøre til fremtidsfuldmægtig i din fuldmagt. Du kan egentlig frit vælge. Personen skal blot være over 18 år og må ikke være under et værgemål. Dog må vedkommende ikke være omfattet en anden fremtidsfuldmægt på det tidspunkt, hvor din gør sig gældende. Sørg for at vælge en, du har tillid til — ikke blot nu, men også i fremtiden. Husk på, at personen kan ende med at have adgang til din personlige oplysninger om eksempelvis helbred og økonomi. Derudover er det naturligvis en god idé at sikre sig, at personen er villig til at påtage sig ansvaret, der medfølger.

Kan der stå flere personer i en fremtidsfuldmagt?

Ja, det kan der godt. Du skal blot tage stilling til, om de fremtidsfuldmægtige skal træffe beslutninger i fællesskab eller varetage hvert sit område. Du kan også vælge at rangere flere fremtidsfuldmægtige efter prioritet. Hvis din første fuldmægtige ikke er i stand til at handle på dine vegne, når det bliver nødvendige, vil den næste fuldmægtige i din valgte række træde til. De øvrige fuldmægtige, foruden den første-prioriteret, kaldes for subsidiær fremtidsfuldmægtige.

Få hjælp til fuldmagt hos Advokatfirmaet Linda Andersen.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen håndterer vi jeres sag hurtigt, og sikrer jer gensidig tryghed.

Vi sidder klar med hurtig og professionel hjælp.

Kontakt os i dag for en gratis og uforpligtende samtale omkring jeres behov.

Kontakt os her

Linda Andersen

Indehaver og advokat

la@advla.dk

Mona Andersen

Sagsbehandler

ma@advla.dk

Nana Andersen

Daglig leder

na@advla.dk

Klara Andersen

Piccoline

ka@advla.dk

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.