Advokatfirmaet Linda Andersen

Erfaring og faglighed er lig med kvalitet

Vi er et veletableret advokatfirma som har eksisteret i mere end 12 år hvor samme team  har håndteret mere end 18.000 sager. Det taler for sig selv

Advokatfirmaet Linda Andersen

Specialister i fast ejendom

Med en erfaren advokat ved din side sikrer du dig en fagkyndig rådgiver som fuldt ud forstår de juridiske begreber og aspekter i din sag. Uddannet advokat og ejendomsmægler og medlem af advokatsamfundet – din sikkerhed for kvalitet.

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Linda Andersen

Advokat

la@advla.dk

Mona Andersen

Sagsbehandler

ma@advla.dk

Nana Andersen

Daglig leder

na@advla.dk

Tina Behrend

Advokatsekretær

tb@advla.dk

Klara Andersen

Studerende

adm@advla.dk

Anna Khodjayan

Studerende

adm@advla.dk

Vores medarbejdere

Linda Andersen er advokat og ejendomsmægler og har mere end 20 års erfaring med køb og salg af fast ejendom, herunder køberrådgivning, berigtigelse af ejendomshandler, samt familie – og arveret. Linda har drevet Advokatfirmaet Linda Andersen (tidligere DitSkøde) i nu 12 år.

Mona Andersen har arbejdet hos Advokatfirmaet Linda Andersen som sagsbehandler i 8 år. Mona bidrager med venlighed, hurtighed og et nærvær som er sjældent set.

Nana Andersen har været ansat i 11 år; de første 6 år som sagsbehandler, herefter de seneste 5 år som daglig leder. Nana er kandidat fra Københavns Universitet i 2016, og videreuddanner sig nu ved Syddansk Universitet.

Tina Behrend er uddannet advokatsekretær og har været i branchen i 35 år.  Tina har såeciale i digital tinglysning samt alle aspekter af familieretten. 

Klara Andersen er ansat hos Advokatfirmaet Linda Andersen som sagsbehandler. 

Anna Khodjayan er ansat hos Advokatfirmaet Linda Andersen som sagsbehandler. 

Marie Schledermann er ansat hos Advokatfirmaet Linda Andersen som sagsbehandler. 

Vi gælder os til at hjælpe jer.

Yderligere informationer

Derfor skal I vælge Advokatfirmaet Linda Andersen.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen sætter vi en ære i at betjene vores kunder og vi er specialiseret i det vi laver. Vi kan have opstartet jeres opgave få timer efter I har kontaktet os. Vi er til rådighed når vores kunder har brug for os om det er i hverdagene eller i weekenderne

Hos os får du:

  • Over 20 års erfaring med køb og salg af fast ejendom samt ejendomsberigtigelse
  • Professionel og hurtig behandling
  • Sagsbehandlere som har været med fra starten af digital tinglysning
  • Markedets stærkeste priser
Det er en stor proces at handle fast ejendom og der er mange snore der skal holdes fast i, men I kan trygt overlade opgaven til os og slappe af. Vi har over 20 års erfaring i det vi laver, og vi laver det vi brænder for.

Ring og få en uforpligtende snak med os eller skriv os en mail så vi kan komme i mål med opgaven sammen. Vi glæder os til at høre fra jer.

Advokatfirmaet Linda Andersen er fuld ansvarsforsikret hos Tryg.
Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.
0

Gennemførte bolighandler

0 år

Advokatfirmaet Linda Andersen har eksisteret i

0

Tilfredse klienter