Advokatfirmaet Linda Andersen

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen.

Erfaring og faglighed – det gør forskellen. 

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.

Linda Andersen

Indehaver og advokat

la@advla.dk

Mona Andersen

Sagsbehandler

ma@advla.dk

Nana Andersen

Daglig leder

na@advla.dk

Klara Andersen

Studerende

ka@advla.dk

Vores medarbejdere

Linda Andersen er advokat og ejendomsmægler og har mere end 20 års erfaring med køb og salg af fast ejendom, herunder køberrådgivning, berigtigelse af ejendomshandler, samt familie – og arveret. Linda har drevet Advokatfirmaet Linda Andersen (tidligere DitSkøde) i nu 12 år.

Mona Andersen har arbejdet hos Advokatfirmaet Linda Andersen som sagsbehandler i 8 år.

Nana Andersen har været ansat i 11 år; de første 6 år som sagsbehandler, herefter de seneste 5 år som daglig leder. Nana er kandidat fra Københavns Universitet i 2016, og videreuddanner sig nu ved Syddansk Universitet.

Klara Andersen er ansat hos Advokatfirmaet Linda Andersen som studerende. 

Vi gælder os til at hjælpe jer.

Yderligere informationer

Derfor skal I vælge Advokatfirmaet Linda Andersen.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen sætter vi en ære i at betjene vores kunder og vi er specialiseret i det vi laver. Vi kan have opstartet jeres opgave få timer efter I har kontaktet os. Vi er til rådighed når vores kunder har brug for os om det er i hverdagene eller i weekenderne

Hos os får du:

  • Over 20 års erfaring med køb og salg af fast ejendom samt ejendomsberigtigelse
  • Professionel og hurtig behandling
  • Sagsbehandlere som har været med fra starten af digital tinglysning
  • Markedets stærkeste priser
Det er en stor proces at handle fast ejendom og der er mange snore der skal holdes fast i, men I kan trygt overlade opgaven til os og slappe af. Vi har over 20 års erfaring i det vi laver, og vi laver det vi brænder for.

Ring og få en uforpligtende snak med os eller skriv os en mail så vi kan komme i mål med opgaven sammen. Vi glæder os til at høre fra jer.

Advokatfirmaet Linda Andersen er fuld ansvarsforsikret hos Tryg.

Det siger vores tidligere klienter

Trust

Kontakt os her