Advokatfirmaet Linda Andersen

Samejeoverenskomst, kr. 3.500,00

Vi er et veletableret advokatfirma som har eksisteret i mere end 12 år hvor samme team  har håndteret mere end 18.000 sager. Det taler for sig selv

Advokatfirmaet Linda Andersen

Specialister i fast ejendom

Med en erfaren advokat ved din side sikrer du dig en fagkyndig rådgiver som fuldt ud forstår de juridiske begreber og aspekter i din sag. Uddannet advokat og ejendomsmægler og medlem af advokatsamfundet – din sikkerhed for kvalitet.

Hvorfor har I brug for en samejeoverenskomst?

En samejeoverenskomst er jeres interne aftale om hvorledes I skal eje fast ejendom sammen. Hvis I indskyder et forskelligt beløb I boligen, når I køber den, kan I vælge at oprette en integreret låneaftale i samejeoverenskomsten. Det betyder, at den der har betalt mindst, reelt set låner af den anden part, hvad vedkommende har betalt ekstra. 

Ejer du fast ejendom sammen med familie, venner eller en kæreste? Så sørg for at få udarbejdet en samejeoverenskomst. Med en samejeoverenskomst skaber I gensidig sikkerhed med klare regler for ejerskabet. Således er både konsekvenser og fordele ved det delte ejerskab tydeligt for alle.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen får du:

Det er vigtigt, at det er en advokat der udarbejder jeres samejeoverenskomst

Advokater er uddannet til at læse, og ikke mindst forstå, lovregler. Derudover har advokater ved at have gennemgået et langt uddannelsesforløb stor erfaring med at formidle juridiske termer og bestemmelser. Det er vigtig for os, at I kender betydningen af indholdet af jeres samejeoverenskomst, og her en god drøftelse og rådgivning afgørende. 

Vi har vi over 20 års erfaring med udarbejdelse af juridiske dokumenter, såsom samejeoverenskomster. Vi sørger for hurtig, professionel håndtering, så alle ejere kan have ro i maven over det delte ejerskab. Kontakt os i dag, og lad os komme i gang.

Kontakt os i dag for en drøftelse af udarbejdelse af samejeoverenskomst som passer på jeres konkrete situation.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen håndterer vi jeres sag professionelt, og sikrer jer gensidig tryghed.

Kontakt os her

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen er du sikret:

Med rådgivning hos en advokat og ejendomsmægler der er særlig specialiseret i bolighandel er du sikker på, at få den bedste køberoplevelse.  

Kontakt os for en gratis uforpligtende samtale.

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Linda Andersen

Advokat

la@advla.dk

Mona Andersen

Sagsbehandler

ma@advla.dk

Nana Andersen

Daglig leder

na@advla.dk

Tina Behrend

Advokatsekretær

tb@advla.dk

Klara Andersen

Studerende

adm@advla.dk

Anna Khodjayan

Studerende

adm@advla.dk

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.

Samejeoverenskomst, kr. 3.500,00,-

Få en uforpligtende snak med en af vores dygtige og kvalificerede medarbejdere.

Er du i tvivl - kontakt os her. Du er også velkommen til at ringe på 70202806

Samejeoverenskomst - hvorfor og hvornår er denne nødvendig?

Dokumentet er en sammenfatning af, hvordan I skal reagere i en hver tænkelig situation. Samejeoverenskomsten vil blandt andet indeholde:

Som en ekstra sikkerhed kan I vælge at få samejeoverenskomsten tinglyst, således at aftalen indgår i Tingbogen. Dette er både en god idé i tilfældet af, at en af jer eller begge smider dokumentet væk. Ligeledes kan det være en måde at kommunikere jeres aftale om ejerforhold til omverden.

0

Gennemførte bolighandler

0 år

Advokatfirmaet Linda Andersen har eksisteret i

0

Tilfredse klienter