Advokatfirmaet Linda Andersen

Det er vigtigt, at det er en advokat der udarbejder din samejeoverenskomst.

Ejer du fast ejendom sammen med familie, venner eller en kæreste? Så sørg for at få udarbejdet en samejeoverenskomst. Med en samejeoverenskomst skaber I gensidig sikkerhed med klare regler for ejerskabet. Således er både konsekvenser og fordele ved det delte ejerskab tydeligt for alle.

Vi har vi over 20 års erfaring med udarbejdelse af juridiske dokumenter, såsom samejeoverenskomster. Vi sørger for hurtig, professionel håndtering, så alle ejere kan have ro i maven over det delte ejerskab. Kontakt os i dag, og lad os komme i gang.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen håndterer vi jeres sag professionelt, og sikrer jer gensidig tryghed.

Derfor er en samejeoverenskomst nødvendig?

Dokumentet er en sammenfatning af, hvordan I skal reagere i en hver tænkelig situation. Samejeoverenskomsten vil blandt andet indeholde:

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen er du sikret:

Med rådgivning hos en advokat der er særlig specialiseret i familieret og fast ejendom er du sikker på, at få den bedste rådgivning.  

Kontakt os for en gratis uforpligtende samtale.

Er du I tvivl - kontakt os her. Du er også velkommen til at ringe på 70202806

Hvorfor har I brug for en samejeoverenskomst

Hvis I indskyder et forskelligt beløb I boligen, når I køber den, kan I vælge at oprette en integreret låneaftale i samejeoverenskomsten. Det betyder, at den der har betalt mindst, reelt set låner af den anden part, hvad vedkommende har betalt ekstra.

Som en ekstra sikkerhed kan I vælge at få samejeoverenskomsten tinglyst, således at aftalen indgår i Tingbogen. Dette er både en god idé i tilfældet af, at en af jer eller begge smider dokumentet væk. Ligeledes kan det være en måde at kommunikere jeres aftale om ejerforhold til omverden. Tinglysningsafgiften er fast og lyder på 1.850 kr.

Kontakt os i dag for en drøftelse af udarbejdelse af samejeoverenskomst som passer på din konkrete situation.

Det siger vores tidligere klienter

Trust

Kontakt os her

Linda Andersen

Ejer, ejendomsmægler og advokat

la@advla.dk - 31531150

Mona Andersen

Juridisk sagsbehandler

ma@advla.dk - 31587490

Nana Andersen

Daglig leder og køberrådgiver

na@advla.dk -31317916

Klara Andersen

Studerende og sagsbehandler

ka@advla.dk - 26354200

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.

Vi tilbyder også 

Vi er med dig hele vejen. Ved spørgsmål ring endelig 70202806.

Køberrådgivning og berigtigelse

Skøde og refusionsopgørelse

Bolighandel, formue og arv