Advokatfirmaet Linda Andersen

Testamente, kr. 4.000,00

Vi er et veletableret advokatfirma som har eksisteret i mere end 12 år hvor samme team  har håndteret mere end 18.000 sager. Det taler for sig selv.

Advokatfirmaet Linda Andersen

Specialister i familie - arveret

Med en erfaren advokat ved din side sikrer du dig en fagkyndig rådgiver som fuldt ud forstår de juridiske begreber og aspekter i din sag. Uddannet advokat og ejendomsmægler og medlem af advokatsamfundet – din sikkerhed for kvalitet.

Advokatrådgivning til jeres testamente

Arvelovgivningen er et meget kompliceret område – advokater er uddannet til at læse, og ikke mindst forstå, lovregler.

En bobehandler, som i sidste ende er den der skal fordele arven i henhold til testamentet, har gennemgået en særlig uddannelse for at udføre dette hverv. Når det kræver denne særlige uddannelse at behandle et dødsbo er det selvsagt, at udarbejdelsen af testamentet ikke er ligetil og standard højrehåndsarbejde.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen håndterer vi jeres sag professionelt, og sikrer jer gensidig tryghed.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen får du:

Hvorfor er et testamente mellem ægtefæller nødvendigt?

Når et ægteskab indgås, indstiller mange sig på, at man fremover deler fælles formue ligeligt og mange er af den opfattelse, at længstlevende fortsætter med formuen når den første afgår ved døden. Slutteligt tager mange det for givet, at alle børn i forholdet arver lige når længstlevende afgår ved døden. 

Hvis I har børn, sammen eller hver for sig, vil længstlevende ægtefælle arve 50 % fra den afdøde ægtefælle. De resterende 50 % af den tilbageværende formue fordeles ligeligt mellem førstafdødes børn. Har den afdøde ægtefælle børn med tidligere partnere, vil disse børn desuden skulle give samtykke til, at den længstlevende ægtefælle kan blive siddende i den bolig, I har delt. Når længstlevende afgår ved døden vil længstlevendes tvangsarvinger arve. Hvad med eventuelle tidligere afdødes ægtefælles børn – fik de det de skulle? Eller var hensigten måske at alle børn i forholdet skulle arve? Og hvad hvis man ikke har børn – hvem arver så? Har I kun fællesbørn er det så ikke bare meget enkelt? Skal arven være særeje eller skal arven risikere at ende ved en helt 3. familie? Bliver mit gravsted vedligeholdt? Dette, og meget andet, er det der skal tages højde for, og det kan I netop gøre i et testamente. 

Vi ved at snakken omkring testamente ikke er rar for mange, men den er nødvendig. Vi ved også, at det kan lyde kompliceret. Det er det også – men vi har kompetencerne til at gøre det simpelt for dig.

Skabeloner og ufaglært bistand - mere skade end gavn.

Der er mange muligheder for enten at finde en skabelon til et testamente på internettet eller bestille et standardtestamente hos diverse juridiske rådgivere.  Dit testamente er hverken en skabelon eller standard. Dit testamente er din kontrol over fordelingen af din formue når du går bort.

Arveloven, dens forarbejder og dermed hensigten med loven, er kompliceret læsning. Inden for det juridiske felt overlades en del til fortolkning, og arveretsområdet er ingen undtagelse. De mange forskelige bestemmelser i arveloven skal lovfortolkes hvilket kræver uddannelse, faglighed og erfaring. Har man ikke denne erfaring med at fortolke og forstå lovregler bliver risikoen, at testamentet pludselig får et andet indhold end ønsket.

Et testamente kan derfor ikke laves ved at bruge 10 minutter på, at udfylde en formular på internettet, som det afspejles af de muligheder og billige priser du kan støde på. Pas derfor på med at få lavet dit testamente hvor som helst.

Det er netop rådgivningen og de konkrete tilpasninger, som man foretager i et testamente, som er det vigtigste. Her er en god drøftelse af den enkeltes konkrete situation og rådgivning afgørende.

Når du skal have lavet et testamente gå derfor til en advokat.

Kontakt os i dag for en drøftelse af dit testamente, og få et skræddersyet testamente som passer på din konkrete situation.

 

Kontakt os her

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Linda Andersen

Advokat

la@advla.dk

Mona Andersen

Sagsbehandler

ma@advla.dk

Nana Andersen

Daglig leder

na@advla.dk

Tina Behrend

Advokatsekretær

tb@advla.dk

Klara Andersen

Studerende

adm@advla.dk

Anna Khodjayan

Studerende

adm@advla.dk

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.

Testamente, kr. 4.000,-

Få en uforpligtende snak med en af vores dygtige og kvalificerede medarbejdere.

Er du i tvivl - kontakt os her. Du er også velkommen til at ringe på 70202806

Undgå arvestrid med et ægtefælletestamente

Ved udarbejdelse af et ægtefælletestamente, sikrer I fuld kontrol over fordelingen af jeres fælles formue, når en af jer eller begge går bort. Testamentet er et godt redskab til forebyggelse af arvestrid, da ingen øvrige familiemedlemmer kommer til at træffe beslutninger på jeres vejene om fordelingen af jeres formue. Desuden kan i med testamentet sikre hinanden, så den tilbageværende ægtefælle kan blive boende i jeres hjem.

Giv dine børn særeje

Med et testamente har I muligheden for, at give jeres børn særeje over den arv, de arver fra jer. Det betyder, at de ikke skal dele deres andel af arven med en eventuel partner. I kan også vælge at give jeres børn skilsmissesæreje. Det betyder, at barnet ikke skal dele den formue, der arves efter jer, med sin partner i tilfælde af skilsmisse.

Vær opmærksom på tvangsarv

Et testamente mellem ægtefæller giver jer mulighed for at afvige fra den ellers gældende arvelov. Dog kan I ikke komme uden om tvangsarv til ægtefæller og børn, som er en minimumssats for, hvad jeres livsarvinger skal arve.


Tvangsarven udgør 25 % af hele den afdødes formue. Det fordeler sig således, at ægtefællen arver 12,5 %, mens de øvrige 12,5 % fordeles ligeligt mellem afdødes børn. For at tage tvangsarven i brug og have selvbestemmelse over de resterende 75 % af arven, er et testamente nødvendigt.

Sådan oprettes et testamente mellem ægtefæller

Når I bestiller et ægtefælletestamente hos Advokatfirmaet Linda Andersen, lover vi en nem, hurtig og professionel proces. I vælger selv, om I vil kontakte os på telefon: 70 20 28 06 eller via mail: la@advla.dk.

Vi stiller jer en række spørgsmål i henhold til jeres kommende testamente, hvorefter vi udarbejder selve dokumentet. Når ægtefælletestamentet sendes til jer, skal det underskrives, før det kan erkendes som gyldigt. Underskrivelse skal enten finde sted ved notar i byretten eller foran to vitterlighedsvidner.

Få styr på testamente mellem ægtefæller i dag

At få styr på testamentet er slet ikke så besværligt, som mange tror. Med vores hjælp kan I have dokumentet i hænderne indenfor tre dage. Det eneste I herefter skal sørge for, er at få underskrevet jeres ægtefælletestamente — enten ved notar i byretten eller foran to vitterlighedsvidner.

Har I spørgsmål, eller I klar til at få oprettet jeres ægtefælletestamente? Så kontakt os med det samme via kontaktformularen her på siden. 

I er også meget velkommen til at give os et kald på telefon: 70 20 28 06, eller I kan sende en mail til la@advla.dk.

0

Gennemførte bolighandler

0 år

Advokatfirmaet Linda Andersen har eksisteret i

0

Tilfredse klienter