Advokatfirmaet Linda Andersen

Tinglysning af auktionsskøde, kr. 3.495,-

Vi er et veletableret advokatfirma som har eksisteret i mere end 12 år hvor samme team  har håndteret mere end 18.000 sager. Det taler for sig selv

Advokatfirmaet Linda Andersen

Specialister i fast ejendom

Med en erfaren advokat ved din side sikrer du dig en fagkyndig rådgiver som fuldt ud forstår de juridiske begreber og aspekter i din sag. Uddannet advokat og ejendomsmægler og medlem af advokatsamfundet – din sikkerhed for kvalitet.

Tinglysning af auktionsskøde

Et auktionsskøde er nogenlunde det samme som et almindeligt skøde. Det, som adskiller auktionsskøde fra øvrige skøder, er at et auktionsskøde naturligvis kun bruges, hvis en bolig har været på tvangsauktion og er blevet solgt herigennem.

Når du bestiller udarbejdelse og tinglysning af auktionsskøde gennem os, lover vi en nem, hurtig og professionel proces. 

Vi har det juridiske overblik, som der skal til og sørger for, at enhver del af handlen gennemføres fejlfrit.  Digitalisering gør, at vi kan påtage os sager i hele landet. Kontakt os med det samme og kom godt i gang med din sag.

Vi sørger for det hele, herunder

Kontakt os her

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen er du sikret:

Med rådgivning hos en advokat og ejendomsmægler der er særlig specialiseret i bolighandel er du sikker på, at få den bedste køberoplevelse.  

Kontakt os for en gratis uforpligtende samtale.

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Linda Andersen

Advokat

la@advla.dk

Mona Andersen

Sagsbehandler

ma@advla.dk

Nana Andersen

Daglig leder

na@advla.dk

Tina Behrend

Advokatsekretær

tb@advla.dk

Klara Andersen

Studerende

adm@advla.dk

Anna Khodjayan

Studerende

adm@advla.dk

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.

Auktionsskøde, kr. 3.495,-

Få en uforpligtende snak med en af vores dygtige og kvalificerede medarbejdere.

Er du i tvivl - kontakt os her. Du er også velkommen til at ringe på 70202806

Udarbejdelse af auktionsskøde

Et auktionsskøde skal indeholde alle væsentlige oplysninger om ejendommen, parterne og handlen. Ved udarbejdelse af skøde, sørger vi for, at alle de rigtige oplysninger kommer med, så du slipper for alle bekymringerne.

Når et skøde tinglyses, betyder det, at dokumentet gøres juridisk bindende. Det er vigtigt for både sælger og køber, at dette sker helt efter bogen. Advokat Linda Andersen, har både baggrund som jurist og ejendomsmægler, hvilket betyder, at vi forstår (og kan rådgive om) alle vinkler af sagen.

Hvordan tinglyses auktionsskøde?

Et auktionsskøde tinglyses på akkurat samme måde som ethvert andet skøde. Når du benytter os til håndtering af dit auktionsskøde, sørger vi selvsagt også for tinglysningen heraf. Tinglysning er en digital proces, hvorved dit auktionsskøde indskrives i Tingbogen.

Alle med et NemID kan i realiteten tilgå Tingbogen, men det er værd at overveje, om man har de juridiske forudsætninger for selv at tinglyse sit auktionsskøde. Netop derfor er der mange som vælger at samarbejde med en sagsbehandler, som eksempelvis os, der har den fornødne juridiske viden og tilmed mange års erfaring i udarbejdelse og tinglysning af auktionsskøder.

Derfor er juridisk hjælp til dit auktionsskøde en god idé.

Ved køb af bolig på auktion er der mange ting at holde styr på ─ og som køber er det din pligt, at de formelle krav overholdes. Vi hjælper dig med hele processen, så du er sikker på, at alt forløber, som det skal.

Først og fremmest er det din forpligtelse at indgive begæring til Fogedretten om at få udstedt et auktionsskøde. Her skal du kunne dokumentere, at alle vilkår ved auktionen er overholdt og at alle berettigede har modtaget betaling ved købet. Du skal ligeledes have samtykkeerklæring fra de berettigede, før et auktionsskøde kan udstedes. Kontakt os i dag og hør mere.

Herefter skal et auktionsskøde tinglyses, hvor der i denne forbindelse skal betales tinglysnings- og auktionsafgift. Det er ligeledes din forpligtelse at få slettet udækkede hæftelser.

Er en rådgiver  nødvendig ved håndtering af auktionsskøde?

Der er intet lovmæssigt krav om, at køberen på en tvangsauktion skal være repræsenteret af en advokat eller anden form for rådgiver. Det anbefales dog ofte, da der er en masse regler og procedurer på området, som skal overholdes, før auktionsskødet kan udstedes.

Der er desuden også en del lovkrav til selve auktionens forløb, eksempelvis med sikkerhedsstillelse. Derfor er udgiften til os som regel godt givet ud. Vi sørger for, at du nemt og professionelt får udarbejdet et auktionsskøde og slipper for lovgivningsmæssige problemer.

Har du nogle spørgsmål i forbindelse med auktionsskøde? Så kontakt os endelig i dag. Vi er en erfaren virksomhed med over 20 års erfaring i blandt andet auktionsskøder. Kontakt os gerne i dag på telefon 70 20 28 06.

0

Gennemførte bolighandler

0 år

Advokatfirmaet Linda Andersen har eksisteret i

0

Tilfredse klienter