Advokatfirmaet Linda Andersen

Vi er et veletableret advokatfirma som har eksisteret i mere end 12 år hvor samme team  har håndteret mere end 18.000 sager. Det taler for sig selv.

Brug for et skilsmisseskøde?

Har du og din ægtefælle besluttet at gå hver til sit og har i fælleseje i bolig? Så har I måske besluttet, at den ene af jer skal overtage den andens andel af boligen. I så fald skal der udarbejdes et skilsmisseskøde.

Et skilsmisseskøde er en ændring i det nuværende skøde, hvor den enes ejerandel af boligen overgår til den anden. Det er en udgift som sjældent er til at undgå, da skilsmisseskøde kræves af banken, hvis der er tinglyst lån i boligen.

Vi har det juridiske overblik, som der skal til og sørger for, at enhver del af handlen gennemføres fejlfrit. Vi er beliggende i København. Digitalisering gør, at vi kan påtage os sager i hele landet. Kontakt os med det samme og kom godt i gang med din sag

Vi sørger for det hele, herunder:

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen håndterer vi jeres sag professionelt, og sikrer jer gensidig tryghed.

Skilsmisseskøde eller skøde i forbindelse med samlivsophævelse?

Skilt, separeret eller ophævelse af samliv?

Nogle udbydere af skilsmisseskøder skelner i deres prissætning mellem, om I skal skilles eller separeres, Det gør vi ikke og vores faste pris lyder på kr. 1.995 for udarbejdelse og tinglysning af skilsmisseskøde. Står I overfor ophævelse af samliv, skal I have udarbejdet et “almindeligt” skøde. Men hvad er egentlig forskellen på de forskellige begreber?

Vi har gjort det nemt for dig med en fast pris. Udarbejdelse og tinglysning af skilsmisseskøde koster 1.995 kr. inkl. moms. Får du udarbejdet dit skilsmisseskøde hos os, består dine udgifter af vores honorarer samt den statslige tinglysningsafgift på kr. 1.850.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen er du sikret:

Med rådgivning hos en advokat og ejendomsmægler der er særlig specialiseret i bolighandel er du sikker på, at få den bedste køberoplevelse.  

Kontakt os for en gratis uforpligtende samtale.
Erfaring og faglighed.

Som advokater er vi, modsat jurister og andre rådgivere, underlagt nogle helt særlige lovmæssige krav omkring forsikring og ansvar, hvilket giver en helt unik beskyttelse for dig som klient.

Vi har gjort det helt simpelt og tilbyder berigtigelse hvor vi er med dig hele vejen under din bolighandel. Vi slipper ikke handlen undervejs, der kommer ingen tilkøbspakker under forløbet - vi er med fra start til slut til den pris som vi reklamerer med.

Vi har det juridiske overblik, som der skal til og sørger for, at enhver del af handlen gennemføres fejlfrit.  Digitalisering gør, at vi kan påtage os sager i hele landet. Kontakt os med det samme og kom godt i gang med din sag.

Det siger vores tidligere klienter

Trust

Kontakt os her

Linda Andersen

Ejer, ejendomsmægler og advokat

la@advla.dk - 31531150

Mona Andersen

Juridisk sagsbehandler

ma@advla.dk - 31587490

Nana Andersen

Daglig leder og køberrådgiver

na@advla.dk -31317916

Klara Andersen

Studerende og sagsbehandler

ka@advla.dk - 26354200

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.

Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.

Vi tilbyder også 

Vi er med dig hele vejen. Ved spørgsmål ring endelig 70202806.

Køberrådgivning og berigtigelse

Testamente

Bolighandel, formue og arv

Tinglysning af skilsmisseskøde kr. 1.995,00

Ring og få en uforpligtende snak.

Er du i tvivl - kontakt os her. Du er også velkommen til at ringe på 70202806

Begreber i forbindelse med skilsmisseskøde.

Skilt, separeret eller ophævelse af samliv?

Nogle udbydere af skilsmisseskøder skelner i deres prissætning mellem, om I skal skilles eller separeres, Det gør vi ikke og vores faste pris lyder på kr. 1.995 for udarbejdelse og tinglysning af skilsmisseskøde. Står I overfor ophævelse af samliv, skal I have udarbejdet et “almindeligt” skøde. Men hvad er egentlig forskellen på de forskellige begreber?

Separation.

Separation kan nok bedst beskrives som en prøveperiode inden den egentlige skilsmisse. Det vil sige, at I stadig er gift på papiret, men lever hver for sig.

Hvis kun den ene part ønsker skilsmisse, vil I være påkrævet seks måneders separation før en skilsmisse kan fuldføres.

Et skilsmisseskøde vil fortsat være og hedde det samme til trods for, at I er.

Skilsmisse

Skilsmisse er den rette betegnelse, når de formelle papirer på jeres ægteskab kan ophæves. Er I begge enige om, at skulle skilles, kan skilsmissen træde i kraft med det samme.

Skilsmisseskødets pris og indhold er det samme som ved separation, når I bestiller gennem os.

Ophævelse af samliv.

Hvis I ikke er gift eller separeret og ønsker at gå fra hinanden, betegnes det blot som ophævelse af samliv.

I dette tilfælde udarbejdes og tinglyses et almindeligt skøde, hvor den ene part kan overdrage sin ejerandel af ejendommen til den anden part.

Processen i forbindelse med udarbejdelse af skilsmisseskøde.

Det har altid været vores mål at gøre processen så let og gnidningsfri som muligt. 

Processen kan variere lidt fra sag til sag, men vi har udviklet og forfinet en proces der sikrer hurtig, professionel og juridisk korrekt behandling.

 1. INDLEDENDE KONTAKT
  Ønsker du at få udarbejdet og tinglyst et skilsmisseskøde, kan du let kontakte os her på siden.
  Du kan benytte formularen eller ringe på 70 20 28 06.
 2. INDHENTNING AF OPLYSNINGER
  Når vi har fået en aftale på plads, fremsender vi en sikker mail til indhentning af personlige oplysninger.
  Denne kan du udfylde i ro og fred, når du har tid og mulighed for det.
 3. UDARBEJDELSE AF SKØDE
  Inden for 24 timer, efter modtagelsen af jeres oplysninger, udarbejder vi skødet og skødet overføres til underskriftsmappen, hvor det skal tiltrædes af jer begge med NemID eller tinglysningsfuldmagt.
 4. TJEK FOR EVENTUELLE HÆFTELSER
  Vi sikrer os, om eventuelle tinglyste hæftelser skal overtages eller aflyses i forbindelse med overdragelsen.
  Vi sørger naturligvis for alt det praktiske samt indhentning af de fornødne accepter.
 5. TINGLYSNING AF SKØDET
  Når skødet er godkendt og underskrevet af alle parter, sørger vi for, at det bliver anmeldt til tinglysning, hvor det behandles hos Tinglysningsretten.

Vi har gjort det nemt for dig med en fast pris. Udarbejdelse og tinglysning af skilsmisseskøde koster 1.995 kr. inkl. moms. Får du udarbejdet dit skilsmisseskøde hos os, består dine udgifter af vores honorarer samt den statslige tinglysningsafgift på kr. 1.850.