Advokatfirmaet Linda Andersen

Testamente

Ægtepagt

Fremtidsfuldmagt

 Når du får  rådgivning  fra et advokatkontor, som er advokatforsikret, er du sikret dokumenternes gyldighed samt at dokumentet er korrekt.

Pas på med dokumentskabeloner – de virksomheder som udbyder dette får det til at lyde nemt. Det er det ikke. Det er til gengæld et meget kompliceret område, og der er mange love at forstå inden for regulering  af familie og arveretsområdet. Hos Advokatfirmaet Linda Andersen har vi erfaring og faglighed indenfor netop dette. Det sikrer dig juridisk kvalitet.

Kontakt os i dag for en gratis og uforpligtende samtale omkring jeres behov.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen får du:

Kontakt os her

Senior-advocate

Linda Andersen

Advokat og ejendomsmægler

la@advla.dk - 31531150

Mona Andersen

Juridisk sagsbehandler

ma@advla.dk - 31587490

Nana Andersen

Daglig leder og køberrådgiver

na@advla.dk- 28439800

Klara Andersen

Sagsbehandler

adm@advla.dk - 26354200

Anna Khodjayan

Sagsbehandler

adm@advla.dk - 31531150

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.