Advokatfirmaet Linda Andersen

Erfaring og faglighed er lig med kvalitet

Vi er et veletableret advokatfirma som har eksisteret i mere end 12 år hvor samme team  har håndteret mere end 18.000 sager. Det taler for sig selv.

Advokatfirmaet Linda Andersen

Specialister i familie - arveret

Med en erfaren advokat ved din side sikrer du dig en fagkyndig rådgiver som fuldt ud forstår de juridiske begreber og aspekter i din sag. Uddannet advokat og ejendomsmægler og medlem af advokatsamfundet – din sikkerhed for kvalitet.

Testamente

Specialiseret hjælp til dit testamente.  

Testamente mellem ægtefæller, kr. 4.000,00

Vi holder et indledende møde omkring jeres ønsker og behov, og et møde hvor vi gennemgår jeres testamente. Herefter fremsendes endeligt testamente.

Testamente mellem samlevende, kr. 4.000,00

Vi holder et indledende møde omkring jeres ønsker og behov, og et møde hvor vi gennemgår jeres testamente. Herefter fremsendes endeligt testamente.

Testamente for enlige - med og uden børn, kr. 4.000,00

Vi holder et indledende møde omkring dine ønsker og behov, og et møde hvor vi gennemgår dit testamente. Herefter fremsendes endeligt testamente.

Kontakt os her

Det er vigtigt at det er en advokat der udarbejder dit testamente.

Arvelovgivningen er kompliceret – advokater er uddannet til at læse, og ikke mindst forstå, lovregler.

En bobehandler, som i sidste ende er den der skal fordele arven i henhold til testamentet, har gennemgået en særlig uddannelse. Når dette har været nødvendigt for at behandle dødsboer er det selvsagt at udarbejdelsen af testamentet ikke er højrehåndsarbejde.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen håndterer vi jeres sag professionelt, og sikrer jer gensidig tryghed.

Pas på med skabeloner og ufaglært bistand.

Der er mange muligheder for at finde en skabelon til et testamente på internettet eller bestille et standarttestamente hos en billig juridisk rådgiver – som alle i øvrigt kan kalde sig. Men pas på! Arveloven, dens forarbejder og dermed hensigten med loven, er kompliceret læsning. Som med så meget andet overlader de forskellige bestemmelser en del til fortolkning, og har man ikke erfaring med at fortolke og forstå lovregler, får testamentet pludselig et andet indhold end ønsket.  

Et skabelontestamente, eller et testamente udarbejdet af en person som ser arbejdet som ”noget der bare kan laves på 10 minutter”, kan gøre mere skade end gavn.  De juridiske rådgivere som er af den opfattelse, at et testamente er ukompliceret har givetvis ikke forstået arvereglerne.

Det er netop rådgivningen og de konkrete tilpasninger, som man foretager i et testamente, som er det vigtigste. Her er en god drøftelse af den enkeltes konkrete situation og rådgivning afgørende.

Når du skal have lavet et testamente  gå til en advokat. Det handler om faglighed.

Kontakt os i dag og få et skræddersyet testamente som passer på din konkrete situation.

Kontakt os i dag for en gratis og uforpligtende samtale omkring jeres behov.

Hvorfor snyde dig selv?

Få en uforpligtende snak med en af vores dygtige og kvalificerede medarbejdere.

Er du i tvivl - kontakt os her. Du er også velkommen til at ringe på 70202806

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Linda Andersen

Advokat

la@advla.dk

Mona Andersen

Sagsbehandler

ma@advla.dk

Nana Andersen

Daglig leder

na@advla.dk

Tina Behrend

Advokatsekretær

tb@advla.dk

Klara Andersen

Studerende

adm@advla.dk

Anna Khodjayan

Studerende

adm@advla.dk

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.