Advokatfirmaet Linda Andersen

Vi er et veletableret advokatfirma som har eksisteret i mere end 12 år hvor samme team  har håndteret mere end 18.000 sager. Det taler for sig selv. 

Testamente mellem ægtefæller

Testamente mellem ugifte samlevende

Testamente for enlige - med og uden børn

Det er vigtigt at det er en advokat der udarbejder dit testamente.

Arvelovgivningen er kompliceret – advokater er uddannet til at læse, og ikke mindst forstå, lovregler.

En bobehandler, som i sidste ende er den der skal fordele arven i henhold til testamentet, har gennemgået en særlig uddannelse. Når dette har været nødvendigt for at behandle dødsboer er det selvsagt at udarbejdelsen af testamentet ikke er højrehåndsarbejde.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen håndterer vi jeres sag professionelt, og sikrer jer gensidig tryghed.

Pas på med skabeloner og ufaglært bistand.

Der er mange muligheder for at finde en skabelon til et testamente på internettet eller bestille et standarttestamente hos en billig juridisk rådgiver – som alle i øvrigt kan kalde sig. Men pas på! Arveloven, dens forarbejder og dermed hensigten med loven, er kompliceret læsning. Som med så meget andet overlader de forskellige bestemmelser en del til fortolkning, og har man ikke erfaring med at fortolke og forstå lovregler, får testamentet pludselig et andet indhold end ønsket.  

Et skabelontestamente, eller et testamente udarbejdet af en person som ser arbejdet som ”noget der bare kan laves på 10 minutter”, kan gøre mere skade end gavn.  De juridiske rådgivere som er af den opfattelse, at et testamente er ukompliceret har givetvis ikke forstået arvereglerne.

Det er netop rådgivningen og de konkrete tilpasninger, som man foretager i et testamente, som er det vigtigste. Her er en god drøftelse af den enkeltes konkrete situation og rådgivning afgørende.

Når du skal have lavet et testamente  gå til en advokat. Det handler om faglighed.

Kontakt os i dag og få et skræddersyet testamente som passer på din konkrete situation.

Kontakt os i dag for en gratis og uforpligtende samtale omkring jeres behov.

Senior-advocate

Linda Andersen

Advokat og ejendomsmægler

la@advla.dk - 31531150

Mona Andersen

Juridisk sagsbehandler

ma@advla.dk - 31587490

Nana Andersen

Daglig leder og køberrådgiver

na@advla.dk- 28439800

Klara Andersen

Sagsbehandler

ka@advla.dk - 26354200

Anna Khodjayan

Sagsbehandler

adm@advla.dk - 31531150

Kontakt os her

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.