Advokatfirmaet Linda Andersen

Vi er et veletableret advokatfirma som har eksisteret i mere end 12 år hvor samme team  har håndteret mere end 18.000 sager. Det taler for sig selv.

Hvad er mortifikation af pantebrev?

Har du mistet dit originale pantebrev skal pantebrevet mortificeres, og dermed erklæres dødt og magtesløst ved domstolen ved en mortifikationsdom. 

Et pantebrev kan mortificeres på enten 3 måneder ved udstedelse af bankgaranti eller 12 måneder uden bankgaranti. Kontakt os for en drøftelse af din mortifikationssag.

Vi har det juridiske overblik, som der skal til og sørger for, at enhver del af sagen gennemføres fejlfrit.  Digitalisering gør, at vi kan påtage os sager i hele landet. Kontakt os med det samme og kom godt i gang med din sag.

Vi sørger for det hele, herunder for kun kr. 6.895,00:

Det siger vores tidligere klienter

Trust

Erfaring og faglighed.

Som advokater er vi, modsat jurister og andre rådgivere, underlagt nogle helt særlige lovmæssige krav omkring forsikring og ansvar, hvilket giver en helt unik beskyttelse for dig som klient.

Vi har gjort det helt simpelt og tilbyder dig den fulde assistance i forbindelse med mortifikation af pantebrev. Vi er med fra start til slut til en fast pris, og vi sørger for at enhver del af processen gennemføres let og fejlfrit. 

Kontakt os her

Linda Andersen

Indehaver og advokat

la@advla.dk

Mona Andersen

Sagsbehandler

ma@advla.dk

Nana Andersen

Daglig leder

na@advla.dk

Klara Andersen

Piccoline

ka@advla.dk

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.

Vi hjælper også gerne med

Skøde og refusionsopgørelse

Bolighandel, formue og arv

Testamente