Advokatfirmaet Linda Andersen

Advokatsamfundet

Boligadvokat - Erfaring og faglighed er lig med kvalitet.

Vi er et veletableret advokatfirma som har eksisteret i mere end 12 år hvor samme team  har håndteret mere end 18.000 sager. Det taler for sig selv. Vi er din boligadvokat.

Advokatfirmaet Linda Andersen

Specialister i fast ejendom

Med en erfaren boligadvokat sikrer du dig en fagkyndig rådgiver som fuldt ud forstår de juridiske begreber og aspekter i din sag. Uddannet advokat og ejendomsmægler og medlem af advokatsamfundet – din sikkerhed for kvalitet.

Linda Andersen - Advokat

Boligadvokatydelser

Specialister i alle aspekter af en ejendomshandel.

Placeholder

Køberrådgivning, kr. 7.495,00

Vi har gjort det helt simpelt og tilbyder køberrådgivning hvor vi er med dig hele vejen under din bolighandel. Rådgivning inklusiv berigtigelse.

Placeholder

Køberrådgivning, kr. 5.995,00

For dig der selv vil stå for berigtigelse. Vi gennemgår dokumenterne, holder møde med dig og godkender handlen.

Placeholder

Berigtigelse kr. 3.995,00

For dig der ikke ønsker køberrådgivning men skal have styr på papirarbejdet. Vi berigtiger handlen og sørger for alt kommunikation med mægler og bank.

Placeholder

Skøde i fri handel kr. 2.995,00

Har du købt en ejendom og har blot brug for at få tinglyst skødet. Vi udarbejder og tinglyser skødet samt korresponderer med alle parter.

Placeholder

Skøde familie kr. 3.495,00

Når familie/nærtstående overdrager fast ejendom er der særlige regler i forhold til købesummen. Vi tinglyser skødet og rådgiver om pris.

Placeholder

Skilsmisseskøde kr. 2.295,00

Er I blevet skilt og skal den fælles ejendom overdrages. Vi sørger for tinglysning af skødet og rådgiver om bodelingsoverenskomst.

Kontakt os her

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen er du sikret:

Med rådgivning hos en boligadvokat og ejendomsmægler der er særlig specialiseret i bolighandel er du sikker på, at få den bedste køberoplevelse.  

Kontakt os for en gratis uforpligtende samtale.

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Advokat Linda Andersen

Linda Andersen

Advokat

la@advla.dk

Mona Andersen - sagsbehandler

Mona Andersen

Sagsbehandler

ma@advla.dk

Nana Andersen - daglig leder

Nana Andersen

Daglig leder

na@advla.dk

Tina Behrend - Advokatsekretær

Tina Behrend

Advokatsekretær

tb@advla.dk

Klara Andersen - Studerende

Klara Andersen

Studerende

adm@advla.dk

Studerende

Anna Khodjayan

Studerende

adm@advla.dk

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.
Nana Andersen - daglig leder

Hvorfor snyde dig selv?

Få en uforpligtende snak med en af vores dygtige og kvalificerede medarbejdere.

Er du i tvivl - kontakt os her. Du er også velkommen til at ringe på 70202806

Boligadvokat

At købe en bolig er en af de store beslutninger i livet. Det er en stor økonomisk investering, og processen kan være kompliceret og overvældende. Det er her, vi kommer ind i billedet. Hos Advokatfirmaet Linda Andersen har vi stor erfaring med rådgivning og hjælper med alle aspekter af bolighandlen.

Vores boligadvokat Linda Andersen sørger for, at du forstår alle de juridiske forhold i forbindelse med dit boligkøb, så du kan undgå overraskelser senere hen. Med sine mange års erfaring og ekspertise er hun den perfekte person til at hjælpe dig med at navigere i den ofte komplicerede verden af ejendomsret. Så står du i et boligkøb, bør du kontakte Advokatfirmaet Linda Andersen. 

Vi hjælper dig med din bolighandel

Vi tilbyder et bredt udvalg af ydelser og produkter, herunder køberrådgivning, berigtigelse og skødeskrivning. Vi har et team af erfarne køberrådgivere, der er dedikeret til at gøre dit boligkøb så problemfrit og stressfrit som muligt.

Når du skal foretage et boligkøb, er der mange ting at overveje. Det kan være svært at gøre det hele på egen hånd. Derfor er vores rådgivere her for at hjælpe dig. Vi har hjulpet tusindevis af købere med at komme trygt og sikkert gennem deres bolighandel ved boligrådgivning og berigtigelse af handlen.

Vi forstår alt det praktiske i forbindelse med huskøb af fast ejendom. Vi er her for at gøre processen så simpel og let som muligt for dig, så du kan fokusere på at finde dit drømmehjem.

Gratis køber vejledning

Hent vores gratis køber vejledning her.

Vi er naturligvis også altid klar til at hjælpe på telefonen og ring gerne 70202806 for en uforpligtende snak til omkring dit boligkøb.  

0

Gennemførte bolighandler

0 år

Advokatfirmaet Linda Andersen har eksisteret i

0

Tilfredse klienter