Advokatfirmaet Linda Andersen

Det er vigtigt, at det er en advokat der udarbejder din fremtidsfuldmagt.

Advokater er uddannet til at læse, og ikke mindst forstå, lovregler. Derudover har advokater ved at have gennemgået et langt uddannelsesforløb stor erfaring med at formidle juridiske termer og bestemmelser. Det er vigtig for os, at du kender betydningen af indholdet af din fremtidsfuldmagt, og her en god drøftelse og rådgivning afgørende. 

Vi ved at tage stilling til sådanne situationer ikke er rar for mange, men det er godt at tage stilling. Herved beslutter du, at en eller flere personer du har kær og stoler på kan varetage dine interesser

Når du skal have lavet din fremtidsfuldmagt gå derfor til en advokat. Kontakt os i dag for en drøftelse af din fremtidsfuldmagt.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen håndterer vi jeres sag professionelt, og sikrer jer gensidig tryghed.

Hvorfor og hvornår er en fremtidsfuldmagt nødvendig?

Det er den fordi livet kan gå mange veje, og vi er desværre ikke altid herre over vores fremtid. Hvis du en dag ikke er i stand til træffe egne beslutninger, hvem skal så gøre det for dig?

Ved oprettelse af en  fremtidsfuldmagt kan du beslutte hvem der skal varetage dine interesser, hvis du en dag ikke længere selv er i stand hertil. Det vil være relevant, hvis du eksempelvis rammes af akut sygdom eller demens. Hvis du ikke har oprettet en fremtidsfuldmagt, men en dag ikke længere kan tage vare for dig selv, skal der igennem Familieretshuset beskikkes en værge. Denne proces, som til tider kan være langvarig, kan lede til uoverensstemmelser om hvem der skal være din værge eller måske bliver en helt uvildig person, f.eks. en advokat, din værge. 

I fremtidsfuldmagten vælger du den person der bedst kan træffe valg på vegne af dig. Du vælger også i hvilket omfang, personen skal kunne tage beslutninger. Du kan vælge, at en fremtidsfuldmagt alene skal vedrøre økonomiske dispositioner eller både økonomiske og personlige  dispositioner.

 

Hvem kan stå i min fremtidsfuldmagt?

Der er få krav til, hvem du kan gøre til fremtidsfuldmægtig i din fuldmagt. Du kan egentlig frit vælge. Personen skal blot være over 18 år og må ikke være under et værgemål. Dog må vedkommende ikke være omfattet en anden fremtidsfuldmagt på det tidspunkt, hvor din gør sig gældende. Sørg for at vælge en, du har tillid til — ikke blot nu, men også i fremtiden. Husk på, at personen kan ende med at have adgang til din personlige oplysninger om eksempelvis helbred og økonomi. Derudover er det naturligvis en god idé at sikre sig, at personen er villig til at påtage sig ansvaret, der medfølger.

Kan der stå flere personer i en fremtidsfuldmagt?

Ja, det kan der godt. Du skal blot tage stilling til, om de fremtids-fuldmægtige skal træffe beslutninger i fællesskab eller varetage hvert sit område. Du kan også vælge at rangere flere fremtidsfuldmægtige efter prioritet. Hvis din første fuldmægtige ikke er i stand til at handle på dine vegne, når det bliver nødvendige, vil den næste fuldmægtige i din valgte række træde til. De øvrige fuldmægtige, foruden den første-prioriteret, kaldes for subsidiær fremtidsfuldmægtige.

Det siger vores tidligere klienter

Trust

Senior-advocate

Linda Andersen

Advokat og ejendomsmægler

la@advla.dk - 31531150

Mona Andersen

Juridisk sagsbehandler

ma@advla.dk - 31587490

Nana Andersen

Daglig leder og køberrådgiver

na@advla.dk- 28439800

Klara Andersen

Sagsbehandler

ka@advla.dk - 26354200

Anna Khodjayan

Sagsbehandler

adm@advla.dk - 31531150

Kontakt os her

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.