Advokatfirmaet Linda Andersen

Fremtidsfuldmagt, kr. 1.500,00,-

Vi er et veletableret advokatfirma som har eksisteret i mere end 12 år hvor samme team  har håndteret mere end 18.000 sager. Det taler for sig selv.

Advokatfirmaet Linda Andersen

Specialister i familie - arveret

Med en erfaren advokat ved din side sikrer du dig en fagkyndig rådgiver som fuldt ud forstår de juridiske begreber og aspekter i din sag. Uddannet advokat og ejendomsmægler og medlem af advokatsamfundet – din sikkerhed for kvalitet.

Fremtidsfuldmagt - hvorfor og hvornår er en den nødvendig?

En fremfremtidsfuldmagt er vigtig fordi livet kan gå mange veje, og vi er desværre ikke altid herre over vores fremtid. Hvis du en dag ikke er i stand til træffe egne beslutninger, hvem skal så gøre det for dig?

Ved oprettelse af en  fremtidsfuldmagt kan du beslutte hvem der skal varetage dine interesser, hvis du en dag ikke længere selv er i stand hertil. 

I en fremtidsfuldmagt vælger du den person der bedst kan træffe valg på vegne af dig. Du vælger også i hvilket omfang, personen skal kunne tage beslutninger. Du kan vælge, at en fremtidsfuldmagt alene skal vedrøre økonomiske dispositioner eller både økonomiske og personlige  dispositioner.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen får du:

Det er vigtigt, at det er en advokat der udarbejder din fremtidsfuldmagt.

Advokater er uddannet til at læse, og ikke mindst forstå, lovregler. Derudover har advokater ved at have gennemgået et langt uddannelsesforløb stor erfaring med at formidle juridiske termer og bestemmelser. Det er vigtig for os, at du kender betydningen af indholdet af din fremtidsfuldmagt, og her en god drøftelse og rådgivning afgørende. 

Vi ved at tage stilling til sådanne situationer ikke er rar for mange, men det er godt at tage stilling. Herved beslutter du, at en eller flere personer du har kær og stoler på kan varetage dine interesser

Når du skal have lavet din fremtidsfuldmagt gå derfor til en advokat. Kontakt os i dag for en drøftelse af din fremtidsfuldmagt.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen håndterer vi jeres sag professionelt, og sikrer jer gensidig tryghed.

Kontakt os her

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Linda Andersen

Advokat

la@advla.dk

Mona Andersen

Sagsbehandler

ma@advla.dk

Nana Andersen

Daglig leder

na@advla.dk

Tina Behrend

Advokatsekretær

tb@advla.dk

Klara Andersen

Studerende

adm@advla.dk

Anna Khodjayan

Studerende

adm@advla.dk

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.

Fremtidsfuldmagt, kr. 1.500,00,-

Få en uforpligtende snak med en af vores dygtige og kvalificerede medarbejdere.

Er du i tvivl - kontakt os her. Du er også velkommen til at ringe på 70202806

Hvem kan stå i min fremtidsfuldmagt?

Der er få krav til, hvem du kan gøre til fremtidsfuldmægtig i din fuldmagt. Du kan egentlig frit vælge. Personen skal blot være over 18 år og må ikke være under et værgemål. Dog må vedkommende ikke være omfattet en anden fremtidsfuldmagt på det tidspunkt, hvor din gør sig gældende. Sørg for at vælge en, du har tillid til — ikke blot nu, men også i fremtiden. Husk på, at personen kan ende med at have adgang til din personlige oplysninger om eksempelvis helbred og økonomi. Derudover er det naturligvis en god idé at sikre sig, at personen er villig til at påtage sig ansvaret, der medfølger.

Kan der stå flere personer i en fremtidsfuldmagt?

Ja, det kan der godt. Du skal blot tage stilling til, om de fremtids-fuldmægtige skal træffe beslutninger i fællesskab eller varetage hvert sit område. Du kan også vælge at rangere flere fremtidsfuldmægtige efter prioritet. Hvis din første fuldmægtige ikke er i stand til at handle på dine vegne, når det bliver nødvendige, vil den næste fuldmægtige i din valgte række træde til. De øvrige fuldmægtige, foruden den første-prioriteret, kaldes for subsidiær fremtidsfuldmægtige.

0

Gennemførte bolighandler

0 år

Advokatfirmaet Linda Andersen har eksisteret i

0

Tilfredse klienter