Advokatfirmaet Linda Andersen

Du skal ikke gå på kompromis. Vi rådgiver dig igennem hele processen. Få professionel rådgivning til dit testamente til kun kr. 3.500,- inkl. moms.

Erfaren advokat med mere end 20 års erfaring – din garanti for kvalitet.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen håndterer vi jeres sag hurtigt, og sikrer jer gensidig tryghed.

Testamente til enlige

Som enlig er det en fornuftig beslutning at oprette et testamente, uanset om du har børn eller ej. Således giver du dig selv muligheden for at beslutte, hvem der skal arve efter dig, og hvordan din formue skal fordeles.

Vi har over 10 års erfaring med testamenter til enlige. Vi kan derfor hjælpe dig med en hurtig, fredfyldt og professionel proces. Kontakt os i dag og få styr på dit testamente med det samme.

Hvem kan arve efter dig, når du er enlig?

Når du opretter et testamente som enlig, sørger du for selv at bestemme, hvem der skal tage del i den arv, du en dag efterlader. Det er op til dig, hvordan du fordeler arven mellem børn, børnebørn, søskende, andre mennesker der står dig nært, velgørenhedsorganisationer og så videre.

Dog findes der en tvangsarv, som forudbestemmer at 25 % af din formue vil tilfalde første mulige i arvelovens arverækkefølge. Det betyder, at denne andel fordeles ligeligt mellem eventuelle børn, uanset hvem du ønsker ellers skal arve fra dig. Er dine børn gået bort før dig, vil det være dine børnebørn, som arver de 25 %.

Har du hverken børn eller børnebørn tilfalder denne andel af din formue dine forældre, dernæst din søskende og så videre. Staten vil altid stå som sidst i arverækkefølgen.

Testamente til enlige med børn

Dine børn betragtes som dine livsarvinger. Med mindre du har angivet andet i et testamente, vil din formue blive ligeligt fordelt mellem dine børn, når du er enlig. Med et testamente til enlige, kan du selv vælge, hvordan din formue skal fordeles, og til hvem.

Ønsker du ikke, at dine børn skal arve ligeligt, så er det også noget, du kan bestemme i dit testamente til enlige. Her kan du lave en skævdeling, hvor du selv beslutter, hvor mange procenter hvert barn skal arve af din formue.

Giv dine børn særeje

Med et testamente har du muligheden for, at give dine børn særeje over den arv, de arver fra dig. Det betyder, at de ikke skal dele deres andel af arven med en eventuel partner. Du kan også vælge at give dine børn skilsmissesæreje. Det betyder, at barnet ikke skal dele den formue, der arves efter dig, med sin partner i tilfælde af skilsmisse.

Testamente til enlige uden børn

Som enlig uden børn vil dine forældre automatisk være dine livsarvinger. Er de gået bort før dig, vil det være søskende som arver. Sådan fortsætter man med at følge arverækkefølgen. Dette kan du komme uden om ved at tegne et testamente. 25 % af din formue vil indgå under reglerne for tvangsarv. De sidste 75 % kan du selv bestemme helt og aldeles over.

Sådan opretter du et testamente som enlig

Hos os tilbyder vi nem, hurtig og professionel service. Et testamente til dig som enlig kan være klar inden for tre dage. Over telefon eller via mail stiller vi en række spørgsmål, som du bedes besvare. Herefter sender vi dig dokumentet for dit testamente, som du blot skal sørge for at få underskrevet. Det gør du enten ved notar i byretten for med hjælp fra to vitterlighedsvidner.

Start oprettelsen af testamentet i dag

At få styr på testamentet er slet ikke så besværligt. Med vores hjælp kan du have dokumentet i hænderne indenfor tre dage. Det eneste du herefter skal for, er at få underskrevet dit testamente – enten ved notar i byretten eller ved to vitterlighedsvidner. 

Har du spørgsmål, eller du klar til at få oprettet dit testamente som enlig? Så kontakt os med det samme via kontaktformularen her på siden. 

Du er også meget velkommen til at give os et kald på telefon: 70 20 28 06, eller du kan sende en mail til la@advla.dk.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen håndterer vi jeres sag hurtigt, og sikrer jer gensidig tryghed.

Vi sidder klar med hurtig og professionel hjælp.

Kontakt os i dag for en gratis og uforpligtende samtale omkring jeres behov.

Kontakt os her

Linda Andersen

Indehaver og advokat

la@advla.dk

Mona Andersen

Sagsbehandler

ma@advla.dk

Nana Andersen

Daglig leder

na@advla.dk

Klara Andersen

Piccoline

ka@advla.dk

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.