Advokatfirmaet Linda Andersen

Advokatsamfundet

Testamente kr. 4.000,00

Vi er et veletableret advokatfirma som har eksisteret i mere end 12 år hvor samme team  har håndteret mere end 18.000 sager. Det taler for sig selv

Advokatfirmaet Linda Andersen

Specialister i familie - arveret

Med en erfaren advokat ved din side sikrer du dig en fagkyndig rådgiver som fuldt ud forstår de juridiske begreber og aspekter i din sag. Uddannet advokat og ejendomsmægler og medlem af advokatsamfundet – din sikkerhed for kvalitet.

Linda Andersen - Advokat

Advokatrådgivning til dit testamente

Arvelovgivningen er et meget kompliceret område – advokater er uddannet til at læse, og ikke mindst forstå, lovregler.

En bobehandler, som i sidste ende er den der skal fordele arven i henhold til testamentet, har gennemgået en særlig uddannelse for at udføre dette hverv. Når det kræver denne særlige uddannelse at behandle et dødsbo er det selvsagt, at udarbejdelsen af testamentet ikke er ligetil og standard højrehåndsarbejde.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen håndterer vi jeres sag professionelt, og sikrer jer gensidig tryghed.

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen får du:

Hvorfor er et testamente nødvendigt?

Som enlig er det en fornuftig beslutning at oprette et testamente, uanset om du har børn eller ej. Ved oprettelse af testamente giver du dig selv muligheden for at beslutte, hvem der skal arve efter dig, og hvordan din formue skal fordeles.

Hvis du har børn vil dette være dine livsarvinger, og din formue vil blive fordelt ligeligt mellem dine børn. Det kan dog være du ønsker at fordele arven anderledes mellem dine børn eller du ønsker at tilgodese en anden nærtstående i dit testamente. Skal arven være dine arvingernes særeje? Bliver mit gravsted vedligeholdt? 

Som enlig uden børn vil dine forældre arve efter dig, og såfremt de er gået bort vil dine søskende arve. Det kan være du i stedet ønsker, at fordele arven anderledes eller måske til en velgørende institution.  Dette, og meget andet, er det der skal tages højde for, og det kan du netop gøre i et testamente. 

Vi ved at snakken omkring testamente ikke er rar for mange, men den er nødvendig. Vi ved også, at det kan lyde kompliceret. Det er det også – men vi har kompetencerne til at gøre det simpelt for dig.

 

Skabeloner og ufaglært bistand - mere skade end gavn.

Der er mange muligheder for enten at finde en skabelon til et testamente på internettet eller bestille et standardtestamente hos diverse juridiske rådgivere.  Dit testamente er hverken en skabelon eller standard. Dit testamente er din kontrol over fordelingen af din formue når du går bort.

Arveloven, dens forarbejder og dermed hensigten med loven, er kompliceret læsning. Inden for det juridiske felt overlades en del til fortolkning, og arveretsområdet er ingen undtagelse. De mange forskelige bestemmelser i arveloven skal lovfortolkes hvilket kræver uddannelse, faglighed og erfaring. Har man ikke denne erfaring med at fortolke og forstå lovregler bliver risikoen, at testamentet pludselig får et andet indhold end ønsket.

Et testamente kan derfor ikke laves ved at bruge 10 minutter på, at udfylde en formular på internettet, som det afspejles af de muligheder og billige priser du kan støde på. Pas derfor på med at få lavet dit testamente hvor som helst.

Det er netop rådgivningen og de konkrete tilpasninger, som man foretager i et testamente, som er det vigtigste. Her er en god drøftelse af den enkeltes konkrete situation og rådgivning afgørende.

Kontakt os i dag for en drøftelse af dit testamente, og få et skræddersyet testamente som passer på din konkrete situation.

Kontakt os her

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Advokat Linda Andersen

Linda Andersen

Advokat

la@advla.dk

Mona Andersen - sagsbehandler

Mona Andersen

Sagsbehandler

ma@advla.dk

Nana Andersen - daglig leder

Nana Andersen

Daglig leder

na@advla.dk

Tina Behrend - Advokatsekretær

Tina Behrend

Advokatsekretær

tb@advla.dk

Klara Andersen - Studerende

Klara Andersen

Studerende

adm@advla.dk

Studerende

Anna Khodjayan

Studerende

adm@advla.dk

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.
Nana Andersen - daglig leder

Testamente, kr. 4.000,-

Få en uforpligtende snak med en af vores dygtige og kvalificerede medarbejdere.

Er du i tvivl - kontakt os her. Du er også velkommen til at ringe på 70202806

Testamente til enlige

Som enlig er det en fornuftig beslutning at oprette et testamente, uanset om du har børn eller ej. Således giver du dig selv muligheden for at beslutte, hvem der skal arve efter dig, og hvordan din formue skal fordeles.

Vi har over 10 års erfaring med testamenter til enlige. Vi kan derfor hjælpe dig med en hurtig, fredfyldt og professionel proces. Kontakt os i dag og få styr på dit testamente med det samme.

Hvem kan arve efter dig, når du er enlig?

Når du opretter et testamente som enlig, sørger du for selv at bestemme, hvem der skal tage del i den arv, du en dag efterlader. Det er op til dig, hvordan du fordeler arven mellem børn, børnebørn, søskende, andre mennesker der står dig nært, velgørenhedsorganisationer og så videre.

Dog findes der en tvangsarv, som forudbestemmer at 25 % af din formue vil tilfalde første mulige i arvelovens arverækkefølge. Det betyder, at denne andel fordeles ligeligt mellem eventuelle børn, uanset hvem du ønsker ellers skal arve fra dig. Er dine børn gået bort før dig, vil det være dine børnebørn, som arver de 25 %.

Har du hverken børn eller børnebørn tilfalder denne andel af din formue dine forældre, dernæst din søskende og så videre. Staten vil altid stå som sidst i arverækkefølgen.

Testamente til enlige med børn

Dine børn betragtes som dine livsarvinger. Med mindre du har angivet andet i et testamente, vil din formue blive ligeligt fordelt mellem dine børn, når du er enlig. Med et testamente til enlige, kan du selv vælge, hvordan din formue skal fordeles, og til hvem.

Ønsker du ikke, at dine børn skal arve ligeligt, så er det også noget, du kan bestemme i dit testamente til enlige. Her kan du lave en skævdeling, hvor du selv beslutter, hvor mange procenter hvert barn skal arve af din formue.

Giv dine børn særeje

Med et testamente har du muligheden for, at give dine børn særeje over den arv, de arver fra dig. Det betyder, at de ikke skal dele deres andel af arven med en eventuel partner. Du kan også vælge at give dine børn skilsmissesæreje. Det betyder, at barnet ikke skal dele den formue, der arves efter dig, med sin partner i tilfælde af skilsmisse.

Testamente til enlige uden børn

Som enlig uden børn vil dine forældre automatisk være dine livsarvinger. Er de gået bort før dig, vil det være søskende som arver. Sådan fortsætter man med at følge arverækkefølgen. Dette kan du komme uden om ved at tegne et testamente. 25 % af din formue vil indgå under reglerne for tvangsarv. De sidste 75 % kan du selv bestemme helt og aldeles over.

Sådan opretter du et testamente som enlig

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen tilbyder vi nem, hurtig og professionel service. Et testamente til dig som enlig kan være klar inden for tre dage. Over telefon eller via mail stiller vi en række spørgsmål, som du bedes besvare. Herefter sender vi dig dokumentet for dit testamente, som du blot skal sørge for at få underskrevet. Det gør du enten ved notar i byretten for med hjælp fra to vitterlighedsvidner.

Start oprettelsen af testamentet i dag

At få styr på testamentet er slet ikke så besværligt. Med vores hjælp kan du have dokumentet i hænderne indenfor tre dage. Det eneste du herefter skal for, er at få underskrevet dit testamente – enten ved notar i byretten eller ved to vitterlighedsvidner. 

Har du spørgsmål, eller du klar til at få oprettet dit testamente som enlig? Så kontakt os med det samme via kontaktformularen her på siden. 

Du er også meget velkommen til at give os et kald på telefon: 70 20 28 06, eller du kan sende en mail til la@advla.dk.

0

Gennemførte bolighandler

0 år

Advokatfirmaet Linda Andersen har eksisteret i

0

Tilfredse klienter