Advokatfirmaet Linda Andersen

Advokatsamfundet

Gratis købervejledning

Vi er et veletableret advokatfirma som har eksisteret i mere end 12 år hvor samme team  har håndteret mere end 18.000 sager. Det taler for sig selv

Advokatfirmaet Linda Andersen

Specialister i fast ejendom

Med en erfaren advokat ved din side sikrer du dig en fagkyndig rådgiver som fuldt ud forstår de juridiske begreber og aspekter i din sag. Uddannet advokat og ejendomsmægler og medlem af advokatsamfundet – din sikkerhed for kvalitet.

Linda Andersen - Advokat

Du/I er meget velkomne til at downloade vores gratis købervejledning. Vi sidder altid klar ved telefonen, og besvarer gerne jeres eventuelle spørgsmål. 

Ring for en gratis uforpligtende samtale på 70202806.

Download gratis købervejledning her

Kontakt os her

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen er du sikret:

Med rådgivning hos en advokat og ejendomsmægler der er særlig specialiseret i bolighandel er du sikker på, at få den bedste køberoplevelse.  

Kontakt os for en gratis uforpligtende samtale.

Holdet bag Advokatfirmaet Linda Andersen

Advokat Linda Andersen

Linda Andersen

Advokat

la@advla.dk

Mona Andersen - sagsbehandler

Mona Andersen

Sagsbehandler

ma@advla.dk

Nana Andersen - daglig leder

Nana Andersen

Daglig leder

na@advla.dk

Tina Behrend - Advokatsekretær

Tina Behrend

Advokatsekretær

tb@advla.dk

Klara Andersen - Studerende

Klara Andersen

Studerende

adm@advla.dk

Studerende

Anna Khodjayan

Studerende

adm@advla.dk

Hos Advokatfirmaet Linda Andersen består vi af et hold af dedikerede medarbejdere som sætter kunden i fokus. Vi sætter en ære i at yde vores kunder kompetent og hurtig service til deres fulde tilfredshed. Dette sker ved effektiv behandling af din sag samt med engagement og højt humør.

Vi beskæftiger os ikke med flere forskellige retsområder men fokuserer på det vi brænder for; nemlig fast ejendom og familieret. Vores kunder er dermed sikret specialiseret og engageret rådgivning.

Det handler for os ikke om at være de største; det handler om at være bedst til netop det vi beskæftiger os med.
Medarbejderne hos Advokatfirmaet Linda Andersen har alle været i virksomheden i mange år hvilket bidrager til en god dynamik på kontoret og gør os til et godt team. Hos os startes, og afsluttes sagen altid af samme medarbejder, og det gør kunden altid har kontakt til en rådgiver som kender sagen.

Vi er realistiske omkring hvor lang tid en opgave tager og dette afspejler naturligvis prisen.
Nana Andersen - daglig leder

Hvorfor snyde dig selv?

Få en uforpligtende snak med en af vores dygtige og kvalificerede medarbejdere.

Er du i tvivl - kontakt os her. Du er også velkommen til at ringe på 70202806

Vi hjælper dig med din bolighandel eller huskøb

At købe en bolig er en af de store beslutninger i livet. Det er en stor økonomisk investering, og processen kan være kompliceret og overvældende. Det er her, vi kommer ind i billedet. Hos Advokatfirmaet Linda Andersen har vi stor erfaring med rådgivning og hjælper med alle aspekter af bolighandlen.

Hvis du overvejer at købe et sommerhus eller en fritidsbolig, så skal du være opmærksom på forhold i købsaftalen på samme måde, som køb af et hus. Du skal sikre dig, at du er beskyttet mod skjulte betingelser og forhold – det kan være svært.

Det er her Linda Andersen, der er advokat med speciale i ejendomsret, kommer ind i billedet. Hun sørger for, at du forstår alle de juridiske forhold i forbindelse med købet, så du kan undgå overraskelser senere hen. Med sine mange års erfaring og ekspertise er hun den perfekte person til at hjælpe dig med at navigere i den ofte komplicerede verden af ejendomsret. Så hvis du overvejer at købe et sommerhus, bør du kontakte Advokatfirmaet Linda Andersen. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af ydelser og produkter, herunder køberrådgivning, berigtigelse og skødeskrivning. Vi har et team af erfarne køberrådgivere, der er dedikeret til at gøre dit boligkøb så problemfrit og stressfrit som muligt.

Når du skal foretage et huskøb, er der mange ting at overveje. Det kan være svært at gøre det hele på egen hånd. Derfor er vores rådgivere her for at hjælpe dig. Vi har hjulpet tusindevis af købere med at komme trygt og sikkert gennem deres bolighandel ved boligrådgivning og berigtigelse af handlen.

Vi forstår alt det praktiske i forbindelse med huskøb af fast ejendom. Vi er her for at gøre processen så simpel og let som muligt for dig, så du kan fokusere på at finde dit drømmehjem.

0

Gennemførte bolighandler

0 år

Advokatfirmaet Linda Andersen har eksisteret i

0

Tilfredse klienter